Maitinimo paslaugas teikiančių įmonių parama savanoriams – nemokami pietūs

Nuo kovo 16 d. Alytaus kultūros centre įkurtame Ukrainiečių registracijos centre dirbantiems savanoriams bus tiekiamas nemokamas maitinimas. Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Alytaus skyriaus, labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ ir VO „Gelbėkit vaikus“ savanorius rytoj pirmasis nemokamai maitins restoranas „COCO Lounge“. 

Nemokamą maitinimą savanoriams šiuo metu teiks vienuolika alytiškių maitinimo įmonių: jau minėtas restoranas „COCO  Lounge“, „Miami pizza“, Alovės karčiama, „Ogirė“ „Salsa Rosa“, „Dijaras“, Šašlykinė, restoranas „Carpe diem“, UAB „Skonio pasaka“,  UAB „Šventė Jums“, „Kamado Bono“ ir Alytaus kolegijos valgykla. Tikimasi, kad maitinimo paslaugas savanoriams teikiančių įmonių sąrašas ateityje plėsis.  

Registracijos centre ukrainiečiai taip pat turi galimybę suvalgyti lėkštę karštos sriubos ir pasišildyti iš „Maisto banko“ gautą maistą. 

„Augant iš Ukrainos į Registracijos centrą atvykstančių ukrainiečių srautui, savanorių pagalba mums yra labai svarbi ir reikalinga. Šie žmonės centre dirba neskaičiuodami darbo valandų bei jėgų ir ne visuomet randa laiko ar galimybių pavalgyti. Dėkoju alytiškių įmonėms, pasiūliusioms nemokamai pamaitinti savanorius. Tikimės, kad prie šios gražios iniciatyvos prisijungs ir kiti maitinimo paslaugas teikiantys verslai“, – įmonių vadovams dėkoja Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.

Maitinimo paslaugas teikiančias įmones, norinčias prisidėti prie prasmingos iniciatyvos ir nemokamai maitinti Ukrainiečių registracijos centre dirbančius savanorius, prašome kreiptis tel. +370 648 32 435 arba rašyti el. paštu iveta.komiciute@alytuskc.lt

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą