Po vasaros važiuoti dar viena gatve bus patogiau

Nuo penktadienio pradedama rekonstruoti Sudvajų ir Kepyklos gatvių sankryža. Čia iki rugsėjo 1 dienos planuojama įrengti žiedinę sankryžą. Eismas minėtoje sankryžoje uždaromas nuo birželio 22 dienos vakaro. 

Sudvajų  gatvės pradžioje ir pabaigoje bus pastatyti įspėjamieji ženklai apie uždaromą  sankryžą, į Šv. Benedikto gimnaziją ir aplinkinę teritoriją bus galima patekti laikinu privažiavimu iš Topolių gatvės pro buvusią „Mėtos“ parduotuvę.

Tikimasi, kad dideli transporto srautai čia nesusidarys, nes gimnazijoje jau baigiasi mokslo metai. 

Uždarius eismą sankryžoje, gyventojų privažiavimas į savo namus Sudvajų gatvėje bus užtikrintas iš Topolių gatvės pasukant į kairę. Sankryžos rekonstrukcijos metu atsiprašome už nepatogumus ir prašome alytiškius, norinčius patekti į miesto centrą, rinktis kitas važiavimo kryptis.

Keleivinis transportas uždarytą sankryžą aplenks važiuodamas apylanka Naujosios –Statybininkų – Topolių gatvėmis.  

Santaikos gatvės ruože, kuriame šiuo metu eismas reguliuojamas šviesoforais, jie bus demontuoti birželio 30 d. ir eismas vyks abiem kryptimis.

Sankryža rekonstruojama įgyvendinant Sudvajų gatvės atkarpos ir sankryžos su Likiškėlių ir Kepyklos g. rekonstravimo II ir III etapų darbų, įrengiant žiedines sankryžas Alytaus mieste, projektą. 

Rekonstrukcijos darbus atlieka bendrovė „Gilmera“. Žiedinės sankryžos įrengimo kaina – beveik 660 tūkstančių eurų. Sudvajų gatvės rekonstrukcija atsieis dar daugiau kaip 1,1 mln. eurų. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą