Alytaus gimtadienio proga laimėtas 437 eurų vertės apsipirkimas „Maximoje“


Alytaus miesto 437–ojo gimtadienio šventės proga lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kvietė miesto gyventojus ir svečius dalyvauti specialiuose šiai progai surengtuose žaidimuose. Viename iš jų Alytaus gyventoja laimėjo net 437 eurų vertės apsipirkimą „Maximos“ tinklo parduotuvėse – alytiškė sudalyvavo žaidime, kuriame turėjo su AČIŪ kortele pirkti prekių tiksliai už 4,37 arba 43,70 eurų sumą.
Šiame žaidime dalyvavo visas būrys AČIŪ korteles turinčių pirkėjų, tad laimėtojas buvo išrenkamas atsitiktiniu būdu ištraukiant vienos kortelės numerį.
„Esu ištikima „Maximos“ klientė, tad per radiją išgirdusi apie Alytaus gimtadieniui surengtą specialų žaidimą, nusprendžiau jame sudalyvauti. Teko šiek tiek ilgėliau pasivaikščioti po savo mėgstamą Santaikos gatvėje įsikūrusią parduotuvę, skaičiuojant ir ieškant tam tikrų prekių, kurias sudėjus į krepšelį, kvite gaučiau tikslią sumą – 4,37. Kaip rodo konkurso rezultatai, šios pastangos nenuėjo veltui, dėl to labai džiaugiuosi“, – atsiimdama 437 eurų vertės apsipirkimo kortelę pasakojo alytiškė Birutė.
Alytaus miesto gimtadienį šventęs lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ alytiškiams surengė ir daugiau įdomių žaidimų. Miesto gimtadienio dienomis pirkėjai buvo kviečiami apsilankyti miesto parduotuvėse ir tarp raudonos spalvos prekių rasti paslėptą Alytaus simbolį – baltąją rožę, kurią galėjo čia pat išsikeisti į dovanų kortelę. Iš viso per dvi dienas alytiškiai „Maximos“ parduotuvėse surado daugiau nei 20 baltųjų rožių.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą