Alytaus metų apdovanojimai: jau šį penktadienį sveikinsime geriausius iš geriausių!

Jau šį penktadienį 18 val. Alytaus miesto teatre vyks išskirtinis renginys – Alytaus metų apdovanojimų vakaras. „Alytus – mano širdy" – taip pavadinto iškilmingo vakaro metu bus pagerbti ir apdovanoti miestui nusipelnę žmonės. Scenoje koncertuos Albertas Antanavičius-Šekspyras ir AlgirdasVerbauskas, Artūras Sikorskis („Vynas"), Gintarė Radauskaitė, Alytaus muzikos mokyklos mokiniai, šoks šokių studijos „Aušrinė" šokėjos, pasirodys Alytaus miesto teatro aktoriai ir menininkas Petras Lisauskas kartu su mažais ir dideliais alytiškiais.

Alytaus metų apdovanojimų metu bus įteikta 16 kultūros, verslo, sporto, švietimo ir kitų sričių apdovanojimų už labdaringą veiklą, visuomeniškumą ir miesto vardo garsinimą. Šiuos apdovanojimus laimėtojams pirmą kartą įteiks išskirtinės asmenybės – Alytaus miesto garbės piliečiai Pranciška Danutė Plytnikienė, Zenonas Bulgakovas, Vytautas Remeika, Vytautas Mockevičius, Juozas Daukšys ir įvairiose olimpiadose ir konkursuose prizines vietas užėmę Alytaus miesto mokiniai.

Kandidatus Alytaus metų apdovanojimų nominacijoms siūlė  alytiškiai ir visuomeninės tarybos, o laimėtojai išrinkti balsavimo būdu, balsavimo rezultatus dar kartą įvertinus visuomeninėms taryboms.  

Už 36 Alytaus metų apdovanojimams pasiūlytus nominantus balsavo daugiau kaip 2 400 alytiškių. Kam bus įteikti Alytaus metų apdovanojimai, sužinosime jau netrukus – sausio 11 d. vyksiančio iškilmingo renginio metu. Ateikite pasidžiaugti ir pasveikinti prasmingus ir gražius darbus darančius alytiškius! Renginys nemokamas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą