Alytaus miesto savivaldybė atnaujina gyventojų aptarnavimą: registruokitės iš anksto!

Šalyje atšaukus karantiną, į įprastą darbo ritmą sugrįžta ir Alytaus miesto savivaldybės administracija.  Nors savivaldybės priimamojo durys jau atvertos gyventojams, administracija prašo alytiškių paslaugas užsakyti nuotoliniu el. būdu https://alytus.lt/lt/gyventojams/paslaugos, prašymus  teikti el. paštu info@alytus.lt, pasinaudojant elektroninio pristatymo sistema, o savivaldybės administracijos specialistų konsultacijoms iš anksto registruotis tel. +370 610 30 896 ir nurodyti savo kontaktus bei kreipimosi esmę.

Vadovaujantis sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremalios situacijos operacijų vadovo A. Verygos 2020-06-16 sprendimu Nr. V-1471, būtina lankytojus aptarnauti užtikrinant saugos priemones – apriboti darbuotojų fizinį kontaktą su lankytojais, išlaikant ne mažesnį nei 1 metro atstumą, išskyrus atvejus, kai darbo vietos nuo lankytojo atskiriamos pertvaromis arba kai darbuotojai dėvi nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones).

Pasak Alytaus miesto savivaldybės administracijos Vidaus administravimo skyriaus vedėjos Astos Guzienės, iš anksto užsiregistravusiems įstaigos lankytojams rekomenduojame dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones) ir į savivaldybės administraciją kreiptis tik tuo atveju, kai problemos negalite išspręsti ar paslaugos užsakyti nuotoliniu būdu. 

Alytaus miesto savivaldybės administracija atkreipia dėmesį, kad  asmenys, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių, pvz., karščiuojantys, sloguojantys, kosintys, kurių pasunkėjęs kvėpavimas ir pan. aptarnaujami nebus. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą