Alytaus rajono gyventojai kviečiami teikti pasiūlymus

Alytaus rajono savivaldybės gyventojai kviečiami dalyvauti savivaldybės Strateginio plėtros plano rengime ir teikti pasiūlymus, kurie bus svarstomi rengiant 2021–2028 m. plėtros planą.

Baigiantis 2013–2020 m. Alytaus rajono savivaldybės plėtros strateginio plano įgyvendinimo laikotarpiui ir siekiant užtikrinti ilgalaikės plėtros strategijos tęstinumą, Alytaus rajono savivaldybė rengia 2021–2028 m. strateginį plėtros planą.  Gyventojai kviečiami teikti pasiūlymus iki rugsėjo 15 d.

Strateginis plėtros planas – kompleksinis veiklos planavimo dokumentas, kuriame, atsižvelgiant į aplinkos ir išteklių analizę, yra nustatomi ilgalaikiai plėtros prioritetai, vizija, strateginiai tikslai, uždaviniai, priemonės ir etapai strategijai įgyvendinti, planuojami finansiniai ir kiti ištekliai. Planas bus rengiamas tokiais etapais: aplinkos analizė ir pirminių pasiūlymų dėl plano suformavimas, projekto rengimas, svarstymas ir tvirtinimas.

Dėl siūlymų 2021–2028 m. Alytaus rajono savivaldybės strateginį planą, kviečiame kreiptis el. paštu strategija2028@arsa.lt nurodant:

vardą, pavardę;

kontaktinę informaciją (el. pašto adresas ir telefono numeris);

aktualios, dominančios temos / sritys;

galimybes dėl dalyvavimo intensyvumo (t. y. kiek laiko norite ir galite skirti);

sutikimą, kad Alytaus rajono savivaldybė į Jus kreiptųsi nurodytais kontaktais Strateginio plėtros plano rengimo klausimais.

Galutinį strateginio plėtros plano dokumentą teikti tvirtinti Savivaldybės tarybai numatyta 2020 m. gruodį.

Strateginio plėtros plano parengimo konsultacijas teiks UAB „Įkvepianti lyderystė“.

Plano rengimo informaciją kviečiame sekti Alytaus rajono savivaldybės svetainėje (www.arsa.lt) bei savivaldybės „Facebook“ paskyroje.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą