Savivaldybei – padėka už paramą iniciatyvai „Auginu Lietuvai“

Šią savaitę Lazdijų rajono savivaldybę pasiekė padėka iš Lietuvos Respublikos Seimo, kurioje nuoširdžiai dėkojama už paramą ir iniciatyvos „Auginu Lietuvai“ palaikymą.

Praėjusiais metais visoje Lietuvoje nuvilnijo Žemės ūkio rūmų (ŽŪR) ir Lietuvos savivaldybių asociacijos inicijuotas projektas „Auginu Lietuvai“, skirtas valstybės 100 – mečiui paminėti. Šis projektas pasiekė dosniausią Lietuvoje Lazdijų rajoną. Dosniausią todėl, kad Lazdijų rajono savivaldybė be menkiausių abejonių parėmė projektą „Auginu Lietuvai“ ir jauniesiems rajono gyventojams padovanojo net šešis šiltnamius, o prie šios dovanos prisidėjo ir Lietuvos žvėrelių augintojų asociacija.

Lazdijų rajono savivaldybė savo lėšomis daug prisidėjo prie šios kilnis iniciatyvos ir jau šį sezoną visi mokiniai galės stebėti, kaip vyksta augimo procesas.

Šiltnamiuose savo daržoves augina Veisiejų Sigitos Gedos ir Seirijų A. Žmuidzinavičiaus gimnazijų priešmokyklinio ugdymo skyriai, Lazdijų mokyklos-darželio „Kregždutė“ ir mokyklos-darželio „Vyturėlis“ mokiniai, taip pat bendruomeninių globos namų „Židinys“ auklėtiniai.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą