Kviečiame aktyviau naudotis elektroninėmis paslaugomis!

Informacinių technologijų naudojimo galimybės viešųjų paslaugų teikimo srityje šiandien išties didelės, todėl vis daugiau viešųjų ir administracinių paslaugų teikiama elektroniniu būdu. Savivaldybės gyventojai gali paprastai ir greitai gauti reikiamas paslaugas: paslaugos piliečiams teikiamos greičiau, kokybiškiau, jos tampa lengviau prieinamos, mažėja administracinė našta, sumažėja paslaugos teikimui ir gavimui skiriamas laikas, klaidų tikimybė bei finansinės išlaidos. Neišeinant iš namų, galima paprastai ir greitai gauti reikiamas paslaugas: deklaruoti gyvenamąją vietą, registruoti vaiko gimimą, įregistruoti, atnaujinti, išregistruoti žemės ūkio valdas, pasikeisti duomenis mirus valdos valdytojui, kreiptis dėl finansinės paskatos pirmajam būstui įsigyti, gauti leidimus verstis didmenine ar mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais ar tabako gaminiais, prekiauti ar teikti paslaugas viešosiose vietose ar renginiuose, derinti leidimus reklamai, užsakyti statybą leidžiančius bei kitus su statyba susijusius dokumentus ir kt.

Su visomis Alytaus rajono savivaldybės administracijos teikiamomis paslaugomis galite susipažinti čia 

Elektronines paslaugas galite užsisakyti: · Elektroninių valdžios vartų portalas čia

MGVDIS – Metrikacijos ir gyvenamosios vietos deklaravimo informacinė sistema čia

SPIS – Socialinės paramos šeimai informacinė sistema čia

Infostatyba – Lietuvos Respublikos statybos leidimų ir statybos valstybinės priežiūros informacinė sistema čia

TPDRIS – Lietuvos Respublikos teritorijų planavimo dokumentų rengimo ir teritorijų planavimo proceso valstybinės priežiūros informacinė sistema čia

ŽPDRIS – Žemėtvarkos planavimo dokumentų rengimo informacinė sistema čia 

El. paslaugoms gauti turėsite save identifikuoti elektroninėje erdvėje!

Užsakant el. paslaugą, jums pasiūlys aktyvuoti el. pristatymo dėžutę. Kaip tai padaryti, rasite nuorodoje E.Pristatymo informacinė sistema (epristatymas.lt).

Taupykite savo laiką ir užsisakykite paslaugas neišeidami iš namų jums patogiu metu.

Alytaus rajono savivaldybės administracija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą