Dviejų viešųjų įstaigų vadovės atšauktos iš pareigų

Trečiadienį Alytaus socialinių paslaugų centro bei Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centro dalininkų susirinkime nutarta šių įstaigų vadoves – Gitą Špucienę ir Daivą Gudzinevičienę – atšaukti iš einamų pareigų.

Dėl šio klausimo savivaldybėje virė aistros, mat prasidėjus susirinkimui, kuriame buvo sprendžiamas Alytaus miesto socialinių paslaugų centro direktorės G. Špucienės atšaukimo iš darbo klausimas, jai pasidarė bloga, išvežta į ligoninę. O trys tarybos nariai, norėję dalyvauti dalininkų susirinkime ir tvirtinę, kad galimai pažeidžiami teisės aktai, buvo išprašyti lauk, antraip jiems bus iškviesta policija.

Pasibaigus susirinkimui dėl G. Špucienės, po pietų prasidėjo kitas susirinkimas – dėl Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centro direktorės D. Gudzinevičienės atšaukimo iš pareigų. Šis dalininkų susirinkimas vyko kone pusantros valandos.

Po dalininkų susirinkimo surengtoje spaudos konferencijoje administracijos direktorius Vytautas Jastremskas pareiškė, kad abi vadovės atšaukiamos nuo vasario 5 dienos.

Kaip nustatė auditas, abi vadovės tarnybinį transportą bei darbo laiką naudojo ne tarnybos tikslais. 

Išsamiau – 19 val. ir 20 val. Dzūkijos TV žiniose.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą