Apklausos rezultatai: naujasis savivaldybės interneto portalas pateisina lankytojų lūkesčius


Maždaug prieš mėnesį pradėjo veikti naujasis Alytaus miesto savivaldybės tinklalapis. Visą šį laiką apsilankiusieji interneto portale www.alytus.lt galėjo dalyvauti apklausoje ir pareikšti savo nuomonę apie šią svetainę.
Kuriant naująjį Alytaus miesto savivaldybės interneto tinklalapį buvo siekiama, kad informacija būtų lengvai surandama, o dizainas – modernus ir šiuolaikiškas. Regis, šiuos siekius Alytaus miesto savivaldybei pavyko įgyvendinti – interneto portalo lankytojų pasiteiravus, ar jie lengvai interneto svetainėje rado reikiamą informaciją, 51 proc. ją surado lengvai, 18 proc. – teko įdėti pastangų, o 28 proc. nerado, ko ieškojo.
Tai, kad naujasis Alytaus miesto savivaldybės interneto tinklalapis jo lankytojams patinka labiau nei senasis, rodo ir apklausos dalyvių vertinimai. 49 proc. apklaustųjų ji labai patinka, 15 proc. – patinka, 11 proc. – ją vertina patenkinamai, o 12 proc. – neigiamai.
Net 54 proc. apklausos dalyvių naująją Alytaus miesto savivaldybės interneto svetainę rekomenduotų savo draugams, 24 proc. – galbūt ją rekomenduotų, o 18 proc. – jos nerekomenduotų.
Interneto tinklalapio lankytojai apklausoje turėjo galimybę ir patys išreikšti savo nuomonę. Peržvelgus jas, atsiliepimai džiugina. „Geras dizainas, paprasta naudotis ir lengva surasti kontaktus“. „Neperkrauta informacija ir nuorodų, kuriose galima pasiklysti, gausa. Lengva naršyti ir surasti reikalingą informaciją“. „Viskas paprasta ir aišku, gražus svetainės dizainas ir pateikiamo meniu ikonos. Kaip sakoma, paprastumas žavi!“ – rašo portalo lankytojai.
Naujasis Alytaus miesto savivaldybės interneto portalas neliko nepastebėtas ir tarp šalies savivaldybių. „Sveikinam su puikiu alytus.lt atnaujinimu – puikiai padirbėta, komplimentai nuo Kauno“, – teigiamai pasikeitimus vertina Kauno miesto savivaldybės administracijos Ryšių su visuomene skyrius. „Nors neturiu sąsajų su Alytumi ir jo žmonėmis, pastaruoju metu seku tai, kas vyksta Alytaus viešuosiuose ryšiuose. Manau, kad Jūsų darbas, kurį atlikote per neilgą laiką – sveikintinas ir gerbtinas“, – savo nuomonę išsakė Respublikinės Šiaulių ligoninės viešųjų ryšių specialistė.
Alytaus miesto savivaldybės interneto portale gausu informacijos. Siekdami, kad jos paieška lankytojams būtų kuo paprastesnė ir neužimtų daug laiko, o informacijos pateikimas – aiškus ir nesudėtingas, Komunikacijos skyriaus specialistai nuolat dirba prie tinklalapio tobulinimo – atnaujina ir sistemina teikiamą informaciją, tad jeigu turite pastabų ar pasiūlymų dėl Alytaus miesto savivaldybės interneto portalo, lauksime jų el. p. komunikacija@alytus.lt Siekime geriausio rezultato kartu!

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą