Apklausa dėl būsto nuomos: fiziniams ir juridiniams asmenims, pageidaujantiems išnuomoti būstą savivaldybei socialinio būsto poreikiams tenkinti

LR paramos būstui įsigyti ar išsinuomoti įstatyme įtvirtinta socialinio būsto fondo plėtros vykdymo forma, suteikianti galimybę savivaldybėms ne trumpesniam kaip 5 metų laikotarpiui išsinuomoti fiziniams ar juridiniams asmenims priklausančius būstus ir juos pernuomoti asmenims ir šeimoms, įrašytiems į Asmenų ir šeimų, turinčių teisę į socialinio būsto nuomą, sąrašą.

Druskininkų savivaldybės administracija renka informaciją apie fizinius ir juridinius asmenis, pageidaujančius ne trumpesniam kaip 5 metų laikotarpiui nuomos pagrindais aprūpinti asmenis ir šeimas būstais, esančiais Druskininkų savivaldybės teritorijoje. Siūlomas nuomoti būstas turi būti tinkamas gyventi bei atitikti statybos, higienos, priešgaisrinės saugos normų reikalavimus.

Jeigu pageidautumėte išnuomoti savo būstą Druskininkų savivaldybei socialinio būsto poreikiams tenkinti turėtumėte savivaldybės administracijai pateikti prašymą, kuriame turi būti nurodyti būsto duomenys (adresas, bendras naudingas plotas, kambarių skaičius, aukštas, nuomos terminas (ne trumpesnis nei 5 metai) bei kitą informaciją apie būstą). Prašymas gali būti pateiktas tiesiogiai atvykus į savivaldybės administraciją, paštu bei elektroniniu paštu info@druskininkai.lt.

Jei turite klausimų prašome kreiptis į Druskininkų savivaldybės administracijos Ūkio ir turto valdymo skyrių telefonu (8 313) 52 242 arba el. paštu rasa.v@druskininkai.lt.

Druskininkų savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą