Situacija keliuose: tęsiami Alytaus miesto gatvių valymo darbai

 

Kartu su kalendoriniu pavasariu į miesto gatves sugrįžo ir sniegas. Penktadienį, Alytaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyriaus specialistų teigimu, eismo sąlygos mieste yra patenkinamos. Dėl gausaus sniego kai kuriose gatvėse susidarė provėžų.
Miesto ūkio skyriaus specialistai informuoja, kad 7 kelininkų mašinos nuo 2 val. nakties iki 7 val. ryto barstė ir valė miesto gatves. Smėlio ir druskos mišiniu pirmiausia buvo barstomos sankryžos, nuokalnės, tiltai. Vėliau – pagrindinės miesto gatvės, kuriose važinėja visuomeninis transportas. Pagrindinės miesto gatvės padengtos druskos tirpalu. Šaligatviai nuvalyti visame mieste.
„Šiąnakt kritinių situacijų pastebėta nebuvo. Gatvių valymo darbai bus ir toliau tęsiami“, – situaciją Alytaus miesto gatvėse komentuoja UAB „Raguvilė“ padalinio vadovas Mindaugas Skestenis.
Esant palankiai temperatūrai (mažiau nei -10 °C), veikia druska, o temperatūrai nukritus daugiau kaip -10, - 12 °C, eismo sąlygos vertinamos kaip sunkios.
Kas valo Alytaus miesto gatves ir kur kreiptis dėl jų valymo?
• Gyventojus dėl miesto gatvių ir 4-osios (Putinų) zonos šaligatvių valymo prašome kreiptis į UAB „Raguvilė“ padalinio vadovą Mindaugą Skestenį, tel. 8 645 20 999.
• 1-ąja (Pirmojo Alytaus) zona, 2-ąja (Senamiesčio) ir pačia didžiausia 4-ąja (Vidzgirio) zonos šaligatviais rūpinasi UAB „2MP“, direktorius Mindaugas Platūkis, tel. 8 659 88 785.
• 3-osios (Dainavos) zonos šaligatvius valo UAB „Skongalis“, direktorius Laurynas Kazlauskas, tel. 8 611 53 051.
Būkite atidūs – laikykitės saugaus greičio ir atstumo kelyje!

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą