Lazdijų merui padėkota už dalyvavimą projekte IŠMANUSIS MIESTAS IV

Pasibaigus projektui IŠMANUSIS MIESTAS IV, kuriame buvo siūloma atnaujinti Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos teritoriją, organizatoriai atsiuntė padėką Lazdijų rajono savivaldybės merui Artūrui Margeliui.  Konkurso rengėjai dėkoja rajono vadovui už gautą galimybę susipažinti su Lazdijų savivaldybe bei džiaugiasi, kad susipažino su ambicingais, aktyviais, norinčiais keisti ir kurti žmonėmis.

„Džiaugiuosi, kad stengiatės užtikrinti gyventojams kokybiškas gyvenimo sąlygas, spręsti nedarbo lygio, demografijos problemas, taip pat skatinate augti ir verslumo lygį. Einate teisingu keliu, nes sprendimų ieškote pasitelkiant dialogą ne tik politiniame lygmenyje, bet ir atsižvelgiant į verslo atstovų, pačios bendruomenės idėjas ir lūkesčius“ – padėkoje rašo konkurso organizatoriai. 

Projekto IŠMANUSIS MIESTAS IV organizatoriai džiaugėsi,  jog bendradarbiaudami su studentais ir naujomis idėjomis atkurdami Lazdijų  miesto erdves, miestas atranda unikalius konkurencinius pranašumus.  O šie atradimai sutelkia mokslo, švietimo, darbo jėgos, infrastruktūros potencialą ir investicijas. Visa tai padeda kurti darbo vietas bei pritraukia kūrėjus ir gyventojus.

STRUCTUM projekto IŠMANUSIS MIESTAS IV, tikslas – vadovaujantis pažangios ir darnios plėtros principais, pasitelkiant Lietuvos rajonų savivaldybių poreikius ir jaunųjų infrastruktūros kūrimo profesionalų, viešojo ir privataus sektoriaus pajėgas, įgyvendinti savivaldybių planus atnaujinant miestų gyvenamąją aplinką. Prie projekto prisijungusi Lazdijų rajono savivaldybė siūlė „išmaniai“ atnaujinti Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos teritoriją, kuri užima beveik 6 ha, ir joje esančius pastatus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą