Laikinųjų metalinių garažų Kalniškės g. savininkų dėmesiui

Atsižvelgiant į susidariusią situaciją dėl COVID-19, laikinųjų įrenginių (metalinių garažų), esančių Kalniškės g., Alytuje, nukėlimo terminas yra nukeliamas iki 2020 m. birželio 30 d. (buvo iki balandžio 30 d.). Savininkus metalinius garažus prašome nusikelti, o po nukėlimo susidariusias atliekas išvežti, užlyginti garažų duobes, kad nekeltų grėsmės aplinkinių saugumui.

Kviečiame naudotis didžiųjų atliekų aikštelėmis, kuriose atliekos iš gyventojų priimamos nemokamai (iki 300 kg). Išrūšiuotas atliekas vežkite į didžiųjų atliekų aikšteles, esančias Alytuje Putinų g. 3A ir Alovės g. 6B.
Aikštelių darbo laikas:

II–VI nuo 9.00 iki 18.00 val.,
pietų pertrauka nuo 13.00 iki 14.00 val.


Gyventojai gali į didžiųjų atliekų aikštelėse esančius konteinerius atvežti išrūšiuotas atliekas:

Medieną (senus baldus, įvairius medinius daiktus ir kitas medines atliekas);
Stiklą (skaidrų ir spalvotą, įvairią stiklo tarą, stiklo duženas ir atliekas);
Popierių (laikraščius, žurnalus ir kitus spaudinius, pakuotes, kartoną, atraižas);
Plastmasę (plėveles, indus, žaislus, vamzdžius, įvairią tarą bei plastikines pakuotes);
Metalą (metalinius namų ūkio daiktus, įrankius, įrengimus ir jų dalis);
Buitinius prietaisus ir įrengimus (šaldytuvus, televizorius, virykles, žaislus, elektros prietaisus ir kitus įrenginius);
Padangas (lengvųjų automobilių, dviračių (iki 4 vnt.));
Buityje susidarančias statybines atliekas (betoną, plytas, izoliacines medžiagas, mišrias statybines ir griovimo atliekas (iki 300 kg));
Pavojingas buitines atliekas priima Putinų g. 3A, Alytuje esanti aikštelė (liuminescencines lempas, akumuliatorius ir galvaninius elementus, senus tepalus, transporto priemonių oro ir tepalo filtrus bei kitas pavojingas buityje susidarančias atliekas).
Pasibaigus nurodytam terminui visi laikinieji įrenginiai (metaliniai garažai), esantys Kalniškės gatvėje, be atskiro įspėjimo bus nukelti ir utilizuoti.
Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į savivaldybės administracijos Aplinkos apsaugos skyrių tel. (8 315) 55 117, el. p. aplinka@alytus.lt. Jei laikinas įrenginys (metalinis garažas) viršija maksimalius leidžiamus matmenis, t. y. plotis viršija 2,55 m, aukštis – 4 m, dėl leidimo vežti didžiagabaritį krovinį išdavimo prašome kreiptis į Miesto ūkio skyrių tel. (8 315) 55 134 el. p. miesto_ukis@alytus.lt.

AMSA inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą