Nuotraukos autorius: Marius Šagunevičius

„Dzūkijos“ trenerių štabe kaita: makedoną keičia estas

Alytaus „Dzūkijos“ komandoje toliau tęsiasi rokiruotės. Šiandien oficialiai prie Alytaus komandos vairo stojo estas Alar Varrak, su kuriuo pasirašyta sutartis iki sezono pabaigos.

Specialistui toliau talkins štabe liekantys dirbti Valdemaras Chomičius ir Nikola Vasilev, kuris pastaruoju metu buvo  perėmęs ekipos vairą.

35-erių metų specialistas pastaruosius metus dirbo Talino „Kalev/Cramo“ komandos  vyriausiuoju treneriu, su kuriuo 5 kartus tapo Estijos čempionu. Taip pat strategas eina Estijos vyrų rinktinės vyriausiojo trenerio asistento pareigas.

„Viskas turi vykti žingsnis po žingsnio. Dabar bandysiu rasti tuos žaidėjus, kurie pakeistų prieš kelias dienas išvykusius užsieniečius. Visko aišku negalima pakeisti, nes komandoje yra ir gerų dalykų, bet aš bandysiu įdiegti naujoves, kurios „Dzūkijai“ padės sugrįžti į pergalių kelią“,- pasakojo naujasis treneris Alar Varrak.

Naujojo trenerio debiutą galėsite išvysti jau artimiausiose Alytaus „Dzūkijos“ varžybose, kuriose sausio 27-ąją dieną alytiškiai išvykoje susikaus su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda.

Marius Šagunevičius 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą