Daugų „Daugai“ – čempionai

 

Praėjusį šeštadienį nuo pat ryto Dauguose varžėsi stipriausios Lietuvos mažųjų miestelių krepšinio lygos 2018 m. B diviziono komandos. Čempionais po įtemptos kovos rezultatu 82:74 tapo krepšinio klubas Daugų „Daugai“, kurie namuose palaužė Dembavos „Rezus“ atstovus.

Nors rungtynes finale kur kas kokybiškiau pradėjo praėjusių metų čempionai Dembavos „Rezus“ krepšininkai, kurie jau po pirmųjų penkių minučių pirmavo 17:5, tačiau ketvirtajame kėlinyje daugiškiai sumažino varžovų pranašumą iki minimalaus ir išsiveržė į priekį. Daugai perėmė iniciatyvą ir nugalėjo Dembavos krepšininkus. Daugai pergalę šventė rezultatu 82:74 ir pirmą kartą savo komandos istorijoje pasidabino Mažų miestelių krepšinio lygos medaliais.
Nugalėtojams taurę įteikė Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas: „Džiaugiuosi, kad mūsų komanda laimėjo pirmąją vietą. Tai yra šventė, istorinis įvykis, nes pas mus to nebuvę. Tai buvo labai puikus renginys, daug žiūrovų, daug gerų emocijų“.
Rungtynėse dėl trečiosios vietos susitiko Jonavos rajono Juškonių ir Kelmės rajono Vaiguvos komandos. Pastarieji nugalėjo 106:85 taip iškovodami B diviziono bronzos medalius.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą