Vyko Lietuvos vaikų vasaros plaukimo pirmenybės,kuriose dalyvavo ir ASRC plaukimo trenerių auklėtiniai

Gegužės 25-26 dienomis Klaipėdoje vyko Lietuvos vaikų vasaros plaukimo pirmenybės, kuriose varžėsi patys stipriausi visos Lietuvos 2006-2008 metais gimę berniukai ir 2007-2009 metais gimusios mergaitės. Pirmenybėse savo įgūdžius demonstravo ir Alytaus sporto ir rekreacijos centro (ASRC) plaukimo trenerių auklėtiniai.

Vaikų pirmenybėse geriausiai pasirodė trenerio Liongino Kuprio auklėtiniai. Įspūdingai, net 5 medalius laimėjo Vilgustė Gustaitytė: Kombinuotoje estafetėje – 1 vieta 100 metrų nugara – 2 vieta,100 metrų krūtine – 2 vieta, 50 metrų peteliške – III vieta ir 100 metrų kompleksiniu plaukimu – III vieta.

Kitas Liongino Kuprio auklėtinis Augustas Padegimas į namus grįžo taip pat ne tuščiomis. Jis užėmė 100 metrų nugara – 3 vieta.

Ema Kastsiukovich kombinuotoje estafetėje užėmė 1 vieta, o asmeninėje rungtyje 100 metrų krūtinė šį kartą užėmė 4vieta.

Kito ASRC trenerio Viktoro Janavičiaus auklėtinė Kamilė Guogytė 100 metrų nugara užėmė 3 vieta.

Alytaus sporto ir rekreacijos centro plaukikes ir vėl įspūdingai pasirodė kombinuotoje estafetėje 4×50 metrų, kaip ir Lietuvos vaikų žiemos pirmenybėse aplenkusios kitų didžiųjų miestų jaunąsias plaukikes ir laimėjusios pirmąją vietą. Antrąją vietą užėmusi Kauno komanda nuo alytiškių atsiliko įtikinamai . Alytaus mergaičių estafetės komandą sudarė: Vilgustė Gustaitytė, Ema Kastsiukovich (abi treniruoja Lionginas Kuprys), Kamilė Guogytė ir Mija Anuškeviciute (treneris Viktoras Janavičius).

ASRC informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą