Šaškių varžybos „Nemuno taurė – 2018“ Luksnėnuose

Liepos 29 d. Luksnėnų kultūros namuose vyko respublikinis šaškių turnyras „Nemuno taurė – 2018“. Jame iš visos Lietuvos dalyvavo 61 dalyvis suaugusiųjų grupėje ir 14 dalyvių jaunučių grupėje.

Pirmą vietą ir taurę laimėjo tarptautinis meistras iš Elektrėnų A. Šugajevas, antrą vietą užėmė sporto meistras iš Trakų K. Blaževičius, trečia vieta atiteko jaunimo atstovui R. Banevičiui iš Šiaulių.

Iš alytiškių į šešetuką pateko D. Baranauskas, D. Monstys ir Z. Ingelevičius. Luksnėniškis J. Rutkauskas užėmė 10 vietą ir 1 tarp Alytaus rajono žaidėjų, tarp kurių antra ir trečia vieta dalinosi luksnėniškiai K. Cikanas ir J. Tamulionis. Moterų tarpe pirmą vietą laimėjo M. Juškienė iš Ukmergės. Antra vieta atiteko alytiškei R. Žekevičienei, trečia – I. Girdžiūtei. Jaunimo tarpe antrą ir trečią vietas užėmė broliai A. ir A. Ribokai iš Kupiškio. Alytaus jaunimo tarpe geriausią rezultatą pasiekė A. Mikelaitis. Mergaičių tarpe pirma buvo alytiškė A. Buklerytė. Jaunučių berniukų tarpe pirmas buvo marijampolietis E. Bendoraitis, kuris taip pat laimėjo ir smiginio varžytuvėse. Jaunučių mergaičių tarpe pirma – A. Matutytė iš Vilniaus.

Vienas iš organizatorių J. Rutkauskas pasidžiaugė turnyre dalyvavusiais pajėgiais  Lietuvos šaškininkais ir turnyrą remiančiais atstovais.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą