Veisiejai ir vėl pulsuos triatlono ritmu

Jau ketvirtą kartą Lietuvos triatlono taurė sugrįš į Lazdijų kraštą. Rugpjūčio 17 dieną Mažąja kultūros sostine tituluojamuose Viesiejuose organizuojamas jau šeštasis ir priešpaskutinis sezono etapas. „Nors rugpjūčio viduryje daugelis atostogauja, o kai kurie atletai dar ir gydosi sezono metu patirtas traumas, visgi planuojame, kad renginyje dalyvaus beveik trys šimtai triatlono aistruolių“, – mintimis dalijosi vienas iš Lietuvos triatlono taurės organizatorių Audrius Jaraminas.

 Organizatoriai Lazdijų rajone įsikūrusius Veisiejus vadina tikru Dzūkijos perlu: „Į šį kraštą gera sugrįžti ne tik dėl vietinių gyventojų svetingumo, nuostabaus ežeringo kraštovaizdžio, bet ir renginiui sudaromų puikių sąlygų. Už tai esame dėkingi Lazdijų rajono savivaldybei, Veisiejų seniūnui Zenonui Sabaliauskui ir, iš Veisiejų kilusiam, triatlono taurės komandos nariui Lukui Žarnauskui“. Beje, organizatoriai prisipažįsta, kad Veisiejuose gimė ir „Atrask Lietuvą“ šūkis, skatinantis dalyvius pažinti gimtąją Lietuvą sporto renginių metu.

Šį kartą dalyviai varžysis trijose distancijose: olimpinėje, sprinto ir TRI-FUN. Paskutinioji skirta būtent tiems, kurie nori išbandyti šią sporto šaką pirmą kartą, o jei visos trys rungtys (plaukimas, dviratis, bėgimas) atrodo per sunkios arba norima dalyvauti ne tik pačiam, bet ir įtraukti draugus, galima estafetę įveikti subūrus komandą.

Renginio dieną organizatorių miestelis įsikurs Veisiejų miesto parke. Visus norinčius dalyvauti ar palaikyti dalyvius, kviečiame rugpjūčio 17 dieną praleisti kartu ir patiems pajusti triatlono ritmu pulsuojančią atmosferą. Kiekvienas įveikęs trasą dalyvis bus apdovanotas atminimo medaliu!

Renginio programa:

Numerių ir laiko fiksavimo daviklių išdavimas varžybų išvakarėse renginio registratūroje nuo 19.00 iki 21.00 val. renginio dieną nuo 6.30 iki 12.00 val.;8.45 val. olimpinės distancijos dalyvių instruktažas (briefingas) prie vandens;9.00 val. olimpinės distancijos startas;12.00 val. olimpinės distancijos nugalėtojų apdovanojimai;12.45 val. sprinto distancijos instruktažas (briefingas) prie vandens;13.00 val. sprinto distancijos startas;14.45 val. TRI-FUN distancijosinstruktažas (briefingas) prie vandens;15.00 val. TRI-FUN distancijos startas;16.00 Sprinto ir TRI-FUN distancijų nugalėtojų apdovanojimai;

Visų miesto gyventojų dėmesiui: renginio metu bus ribojamas eismas šiose gatvėse: V. Montvilos g., Kailinių g., Vytauto g., Dariaus ir Girėno g. bei kai kurie įvažiavimai į šias gatves (žiūrėti schemoje). Organizatoriai atsiprašo už nesklandumus ir prašo gyventojų supratingumo.

Daugiau informacijos apie renginį portale www.triatlonotaure.lt arba socialinio tinko facebook puslapyje Lietuvos triatlono taurė. Iki pasimatymo!

Renginio organizatorių informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą