Sveikatos biuras kviečia kilogramus tirpdyti drauge

Retas kuris nesvajoja apie dailesnę figūrą ar sveikesnį gyvenimo būdą. Rodos informacijos ir patarimų yra daug, tačiau, kaip atsirinkti, kaip nepakibti „ant greitų dietų“  kabliuko ir žinutės, kaip, kad: „idealus kūnas per 14 dienų“, „septynių dienų dieta —  minus 10 kg“, „efektyvi dieta pilvui“?

Stebuklingų svorio metimų būdų nėra. Radikalūs sprendimai yra laikini, neduodantys ilgalaikio rezultato. Norint sulieknėti ar gyventi sveikiau, būtina keisti gyvenimo būdą bei mitybos įpročius. Didžiąją dalį svorio augimo lemia netinkama mityba bei su amžiumi lėtėjanti medžiagų apykaita. O nusprendus atsikratyti nereikalingų kilogramų, vertėtų pradėti nuo mitybos pokyčių, bet ne dietų.

Žinių trūkumas yra viena iš priežasčių, kodėl užsidegimas keisti mitybos įpročius tampa tikru iššūkiu. Kaip mesti svorį, kad jis nesugrįžtų? Kaip pakeisti mitybą? Kaip gaminti sveikiau? Kas yra tinkamai ruoštas maistas? Ką verta žinoti apie maisto racioną? Ir daug kitų klausimų iškyla pasiryžus pokyčiams. 

Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras siūlo pagalbą. Patirtis rodo - kartu ieškoti atsakymų bei tikslo siekti lengviau. Džiugu, kad šiems pokyčiams jau ryžosi kelios Alytaus rajono bendruomenės, kurios pradės siekti tikslo jau šią savaitę.

Norite ir Jūs? Suburkite bent 5 bendraminčius ir mes atvyksime Jums padėti. Atliksime kūno sudėties analizę, kurios metu sužinosite kūno riebalų, raumenų, kaulų masę, vidinių riebalų lygį, bendrą vandens kiekį organizme bei metabolinį amžių. Pasiūlysime dietologo paruoštą dviejų savaičių mitybos planą, mitybos keitimo patarimus, pristatysime sveikesnio gaminimo būdus ir žinoma reguliariai sugrįšime įvertinti Jūsų pokyčių.

Skambinkite tel. (8 315) 21 438 arba rašykite el. p. info@alytausrajonovsb.lt ir mes pas Jus atvyksime.

Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą