Smulkieji ūkininkai paraiškas galės teikti nuo kovo 1 d.

Jau netrukus dėl paramos vystyti ir atnaujinti savo ūkius bus kviečiami kreiptis šalies smulkieji ūkininkai. Paraiškas pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos (KPP) priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklos sritį „Parama smulkiesiems ūkiams“ bus galima teikti nuo kovo 1 d. iki kovo 31 d. Kaip ir pernai, nurodytu laikotarpiu atskirai bus priimamos ūkininkų, užsiimančių pienine galvijininkyste, paraiškos ir ūkininkų, užsiimančių kita žemės ūkio veikla, paraiškos.

Šiam rinkimo etapui skirtos paramos sumos:

5 000 000 Eur – pienine galvijininkyste užsiimantiems smulkiesiems ūkininkams;

15 663 346 Eur – kita žemės ūkio veikla užsiimantiems smulkiesiems ūkininkams.

Praeitą savaitę žemės ūkio ministro įsakymu buvo pakeistos priemonės įgyvendinimo taisyklės – pakoreguotos nuostatos, kurios svarbios ir paraiškas teikiantiems ūkininkams.

Smulkūs ūkininkai, kuriems parama gali būti suteikta

Pagal KPP veiklos sritį, dėl paramos kviečiami kreiptis žemės ūkio veikla užsiimantys fiziniai asmenys, kurie iki paraiškos pateikimo dienos yra įregistravę savo vardu valdą ir ūkininko ūkį bei kurie bent paskutiniais metais prieš paraiškos pateikimo metus deklaruoja pasėlius ir (arba) registruoja ūkinius gyvūnus, taip pat atitinka mažos ar labai mažos įmonės reikalavimus.

Pareiškėjo numatoma vykdyti veikla turi būti žemės ūkio produktų gamyba bei pagamintų (išaugintų) valdoje žemės ūkio produktų perdirbimas ir tiekimas rinkai. Tiek gaminamas žemės ūkio produktas, tiek perdirbimo proceso metu gautas galutinis produktas turi būti Sutarties dėl Europos Sąjungos veikimo I priedo produktas.

Teikiantys paraiškas ūkininkai turi atkreipti dėmesį į pernai įgyvendinimo taisyklėse įtvirtintas sąlygas ir reikalavimus, taip pat skirtingus atrankos kriterijus, taikomus tik pienininkams arba tik kitiems žemės ūkio sektoriams atstovaujantiems pareiškėjams.

Išsamiau su galimybe teikti paraiškas susipažinkite:  

https://www.nma.lt/index.php/parama/lietuvos-kaimo-pletros-20142020-m-programa/priemoniu-sarasas/parama-smulkiesiems-ukiams-2022-m/40028?tab=1

Komentarai

  • Blank ATM CARD
    prieš 57 minučių
    GREITAI TAPKITE TUŠČIĄ bankomato KORTELĘ... WhatsApp: +16592100433 ARBA CREDITOSANTAJUSTA@GMAIL.COM

    Jei turite kokių nors skolų ir jums reikia PINIGŲ, kad padengtumėte SKOLAS, o jums reikia pinigų šioms sąskaitoms apmokėti, patarsiu susisiekti su CREDITO SANTAJUSTA HACKED BLANK ATM CARD SERVICE, kad gautumėte BANKO PEVEDIMĄ NUlaužtą arba NUlaužtą TUŠČĄ bankomato kortelę. Drąsiai galiu paliudyti apie Credito Santajusta Blank bankomatų korteles, kuriomis galima išsiimti pinigus iš bet kurio pasaulio bankomato. Anksčiau buvau labai neturtingas ir neturėjau darbo. Mačiau tiek daug liudijimų apie CREDITO SANTAJUSTA NUlaužė tuščią bankomatą, todėl nusprendžiau parašyti el. laišką, kad sužinočiau daugiau apie ATM BLANK CARD ir kaip ją panaudoti norint surinkti pinigus bet kuriame bankomate ir tapti turtingu, todėl rašau jiems el. laišką per (creditosantajusta@gmail). .com), kad trumpai apibendrinčiau savo istoriją, po to, kai pateikiau paraišką su jais, man buvo išsiųsta mano NUlaužta bankomatų kortelė, kurią panaudojau, kad gaučiau 90 000 dolerių. jie yra patikimi, daugiau NEIEŠKOK, susisiekite su jais šiandien ir taip pat gaukite užmokestį.


    Taip pat galite susisiekti su jais dėl toliau pateiktos paslaugos

    * „Western Union“ / „MoneyGram“ pervedimo įsilaužimas

    * Banko pervedimo įsilaužimas

    * PayPal / Skrill Transfer Hack

    * Kripto kasybos įsilaužimas

    * „CashApp Transfer Hack“.

    * kredito Taškai

    * teistumo išvalymas

    *mokyklinių pažymių kėlimas ir kt



    Žemiau yra jų informacija:
    PAŠTAS: CREDITOSANTAJUSTA@GMAIL.COM
    TELEFONO NUMERIS:+13473809972
    WHATSAPP: +16592100433
    Pagarbiai
    Pamela Olsen

Parašykite komentarą