Konkurso laimėtojai jau pradėjo darbus

 

Nors spalio pradžioje ir buvo paskelbtas Alytaus miesto keleivių pervežimo konkurso nugalėtojas, bendradarbiavimas dar nėra pradėtas oficialiai - nėra pasirašyta sutartis tarp savivaldybės ir laimėtojo. Tam trukdo teisiniai procesai - teismui teikiamos pretenzijos dėl konkurso nugalėtojo. Apie jau vykdomus darbus, keliamų pretenzijų nepagrįstumą pasakoja konkurso laimėtojos UAB “Kautra” generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

“Konkurso sąlygose numatyta, kad darbus turime pradėti per mėnesį nuo oficialios sutarties pasirašymo. Darome viską, kad taip ir būtų. Autobusai jau stovi mūsų kieme, kolegos ir partneriai dirba iš peties, kad autobusai būtų paruošti ir darbą galėtų pradėti dar šiais metais. Autobusai yra apipavidalinami, montuojamos švieslentės, keleivių skaičiavimo ir visa reikalinga technika. Tikiu, kad artimiausiu metu pasirašysime sutartį ir viskas taps oficialu”, - pasakojo “Kautros” vadovas.

Vežėjai įtaria, kad teikiamos pretenzijos tėra kitų konkurso dalyvių nenoras pripažinti pralaimėjimo ir trukdymas procesui.

“Matome, kad yra noras iš išorės trukdyti procesui, jį vilkinti. Jei yra dvejojančių, kad įvykdysime savo įsipareigojimus, kviečiu į mūsų dirbtuves, tegul atvyksta ir savo akimis pamato kaip vyksta darbas. Autobusai nauji, dar kvepia dažai. Kad ir kaip suinteresuoti asmenys to nenorėtų mes darome viską, kad galėtume alytiškiams įteikti Kalėdinę dovaną - naują, modernų viešąjį transportą”, - minėjo vežėjų atstovas.

Alytaus miesto savivaldybės skelbtame konkurse vežėjas laimėtojas įsipareigoja miesto gyventojus vežti 27 mažesniais M2 klasės žemagrindžiais autobusais bei 5 didesnės talpos M3 klasės žemagrindžiais autobusais.

“Žinau, kad konkursą laimėjome sąžiningai ir artimiausiu metu pasirašysime sutartį. Tad ir naujų autobusų ruošimo procesą pradėjome drąsiai ir nedvejodami. Laimėjome pasiūlę geriausią kainą. Tikiu, kad pasiūlysime ir geriausią paslaugą Alytaus miestui”, - pasakojo L. Skardžiukas.

UAB “Kautra” Alytuje dirba nuo 2008 metų teikdama tarpmiestinio ir priemiestinio pervežimo, autobusų nuomos paslaugas. Įmonė taip pat administruoja Alytaus autobusų stotį.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą