„Maxima“ tęsia „Ačiū“ turą per Lietuvą: pirma 2020-ųjų stotelė – Alytus


Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ organizuojamas „Ačiū“ turas tęsia kelionę po Lietuvos miestus ir miestelius. 2020-ųjų turas, kuris skirtas padėkoti vietos gamintojams ir bendruomenėms už ilgalaikę partnerystę, pradedamas nuo Alytaus. Sausio 31 dieną prekybos tinklas „Maxima“ alytiškius kvies pasivaišinti 300 kilogramų šventinių tortų ir pasiūlys akcinių prekių iš „A“ raidės po 1 eurą. Jomis bus prekiaujama sausio 31–vasario 2 dienomis, „Maxima XX“ parduotuvėje, adresu Santaikos g. 34G, Alytuje.
Turą po Lietuvą prekybos tinklas „Maxima“ pradėjo praėjusių metų vasarą ir aplankė 9 Lietuvos miestus, kur susitiko su savo tiekėjais ir pirkėjais, kartu su savivaldybių merais teikė padėkas Lietuvos gamintojams, pirkėjus pavaišino daugiau kaip 3,5 tonos „Maximos“ meistrų pagamintais tortais. Kiekviename mieste, kur vyksta „Ačiū“ turas, sukuriama išskirtinė akcija, kuriai prekės parenkamos pagal pirmąją miesto raidę.
„Esame lietuviškas prekybos tinklas, todėl partnerystė su mūsų šalies gamintojais ir pirkėjų rodomas pasitikėjimas mums yra svarbiausi. Labai džiaugiuosi, kad gražiausias lietuviškas žodis „Ačiū“ turo metu sakomas dažniausiai. Jis skirtas ir pirkėjams, ir partneriams, ir darbuotojams. Pernai turėjome nepaprastai įdomių ir turiningų susitikimų su krašto gamintojais ir vietos bendruomenėmis, šįmet keliame sau tikslą aplankyti dar daugiau Lietuvos miestų ir padėkoti už bendradarbiavimą ir pasitikėjimą“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ vadovė Kristina Meidė.
Sausio 31 dieną Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis bei Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas kartu su K. Meide susitiks su Alytaus regiono gamintojais ir ūkininkais, kurių gaminamą produkciją yra pamėgę ir įvertinę ne tik alytiškiai, bet ir pirkėjai iš visos Lietuvos.
Nuo 12 valandos „Maxima XX“ parduotuvėje, adresu Santaikos g. 34G, alytiškių lauks 300 kg tortų, kuriuos iškeps „Maximos“ konditerijos meistrai, o specialių „Ačiū“ turo akcinių prekių bus galima įsigyti visą savaitgalį.
Alytui skirtų prekių sąraše bus avokadai „Hass“ (2 vnt. pakuotė) už 1 eurą, šviežias fasuotas ančiukas – 1 euras už kilogramą, automobilinis žieminis stiklų ploviklis „Merkys“ – 2 vnt. po 4 l už 1 eurą, 1 litras aliejaus „Natura“ už 1 eurą ir juodoji arbata „Lipton“ (50 pakelių) už 1 eurą.
Išskirtiniais „Ačiū“ turo pasiūlymais bus galima pasinaudoti nuo sausio 31 dienos vidurdienio – 12 valandos – iki sekmadienio, vasario 2 dienos, parduotuvės darbo laiko pabaigos, arba iki tol, kol bus akcinių prekių. Siekiant, kad pasiūlymais galėtų pasinaudoti visi norintys ir turintys „Ačiū“ kortelę, įsigyti bus galima tik tam tikrą kiekį prekių.
Per praėjusių metų antrąjį pusmetį „Maximos“ komanda su „Ačiū“ turu aplankė Anykščius, Visaginą, Kėdainius, Marijampolę, Telšius, Druskininkus, Palangą, Radviliškį ir Ukmergę. Šiais metais planuojama kampaniją tęsti toliau, o miestai, kaip ir 2019 metais, bus parenkami burtų keliu.
Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ sieks aplankyti kuo daugiau šalies savivaldybių ir stiprinti bendradarbiavimą su Lietuvos gamintojais šalies regionuose bei miestelių bendruomenėmis. Įgyvendindama kampanijos „Ačiū, Lietuva“ iniciatyvas, „Maxima“ siekia paskatinti pirkėjus rinktis Lietuvos gamintojų ir ūkininkų produkciją. Ypač – savo regiono gamintojų gaminius, taip prisidedant prie savo krašto ir šalies ekonomikos augimo.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą