Keleivių apklausa: laukia daugiau maršrutų, dažniausiai keliauja darbo reikalais

Kodėl keleiviai karantino metu tarpmiestiniais autobusais keliauja rečiau, kuri viruso prevencijos priemonė jiems atrodo patikimiausia ir kas paskatintų keliauti dažniau? Autobusų vežėjai dalinasi keleivių apklausos rezultatais.

Paklausus kodėl keleiviai karantino metu autobusais keliauja rečiau net 52% respondentų atsakė, dėl to, kad neliko maršrutų, kuriais keliaudavo. Antras populiariausias atsakymas (23%) buvo, jog nedirba įstaigos ir vietos į kurias keliaudavo. Karantino metu rečiau vykstantys keleiviai dėl baimės užsikrėsti virusu sudarė 19% apklaustųjų.

“Turime gana įdomią situaciją - autobusai nevažiuoja, nes nėra keleivių, o keleiviai nevažiuoja nes nėra autobusų. Taip gali ir suktis be pabaigos. Dėl to nuo balandžio vidurio kiekvieną savaitę atnaujiname vis naujus maršrutus. Galvojame, kad pirmi turime sulaužyti šį ciklą ir pradėti važiuoti, kad susigrąžintume keleivius.

Esame ir situacijos įkaitai - studentai mokosi nuotoliniu būdu, darbdaviai darbą organizuoja iš namų, nemažai lankytinų objektų, įstaigų dar nėra atnaujinę veiklos. Didelei daliai keleivių tiesiog neliko poreikio keliauti. Tikimės, kad karantinui švelnėjant ir šylant orams žmonės pajudės”, - minėjo “Kautros” marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas pridūręs, kad 18% apklaustųjų šiuo metu autobusais keliauja įprastu dažnumu.

Paklausus keleivių, kurios jų manymu viruso prevencijos priemonės autobusuose yra efektyviausios daugiausiai atsakymų sulaukė autobuso salono dezinfekavimas (79% atsakiusių). Antras populiariausias atsakymas (64%) - autobusų vėdinimas, trečias (59%) - kaukių dėvėjimas autobuse.

“Pasigirdus kalboms apie viruso plitimą iš karto pradėjome autobusų dezinfekavimą. Ir manau šiais metais nesustosime to daryti. Vėdiname autobusus, vairuotojai toliau dėvi ir dėvės apsaugines kaukes. Manau dezinfekcinis skystis autobusuose taps įprasta norma - bent šiais metais autobusuose turėtų likti, jis gana populiarus keleivių tarpe.

Dėl kitų apsaugos priemonių - tikimės, kad po truputį bus švelninama situacija. Svarbu, kad būtų naudojamos efektyviausios prevencijos priemonės”, - mini “Kautros” atstovas.

Anot apklausos daugiausiai respondentų (33%) autobusais keliauja darbo reikalais, 31% apklaustųjų lanko artimuosius, 23% - poilsiauja.

“Jei kelionės dėl mokslų ir artimųjų lankymo sustoję, tai tikimės šylantys orai ir prasidedantis vasaros sezonas paskatins žmones keliauti. Į pajūrį susisiekimas nuo šios savaitės bus atnaujintas šimtu procentų. Ši vasara bus kitokia, bet noriu tikėti, kad žmonės po ilgo karantino norės vasarą prasiblaškyti, pakeisti aplinką. Svarbu tai daryti atsakingai ir saugiai.”, - minėjo vežėjų atstovas.

„Kautra“ šiuo metu yra atnaujinusi virš 60% tarpmiestinio susisiekimo reisų. Tai yra didžiausias skaičius tarp visų tarpmiestinio susisiekimo vežėjų Lietuvoje šiuo metu.

Komentarai

  • Claudia Klein
    prieš 54 minučių
    Sveiki ir Sveiki atvykę į „Spotlight“ pasaulines paskolų paslaugas. Mano vardas yra Claudia Klein, esu skolintoja ir paskolų konsultantė.

    Ar jums labai reikia finansinės paramos? ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | spotlightglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daug daugiau), mes siūlome ir ilgalaikes, ir trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairiausių tikslų naudodama įvairiausius paskolų produktus.

    Mes žinome, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jų sprendimo, daugeliui žmonių yra labai sunku gauti kapitalo paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelio susidomėjimo norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

    Nebereikia laukimo laiko ar įtempto banko apsilankymo. Mūsų paslauga yra prieinama visą parą, be išeiginių - galite gauti paskolą ir užbaigti operacijas bet kada ir kur jums to reikia

    Teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Klausimams / klausimams? - Siųsti el. Laišką į spotlightglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | & Gauti atsakymą akimirksniu.

    Jūsų šeimai, draugams ir kolegoms nereikia žinoti, kad jums trūksta pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

    Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose !!
  • polkmsovbcv
    prieš 40 minučių
    LABA DIENA MANO LUTANIJAI

    LIUDYMAS APIE KAIP GAUJU 75 000 EUR PASKOLĄ NAMUI PIRKTI IŠ TIKROS IR TIKROS PASKOLŲ BENDROVĖS, KVIEČIAMOS „sky experience“ paskolų įmone. DĖMESIO ŠIANDIEN Esu LABAI LAIMINGAS IR DIEVE telaimina dangaus patirties paskolos valdytoją

    Mano vardas MARIJA. Aš esu iš Suomijos ir ieškau a
    tikra paskolų bendrovė per pastaruosius 5 mėnesius, pirkti namą
    Viskas, ką gavau, buvo aibė apgavysčių, privertusių jais pasitikėti, o galų gale jie paėmė mano pinigus nieko neduodami, mano viltis buvo prarasta, aš sutrikau ir nusivyliau, niekada nenorėjau nieko turėti. daryti su paskolų bendrovėmis internete, todėl nuėjau pasiskolinti pinigų iš a
    Drauge, aš papasakojau jai viską, kas atsitiko, ir ji pasakė, kad gali man padėti, kad ji žino paskolų bendrovę, kuri gali padėti man gauti bet kokią man reikalingą paskolą su labai maža 2% palūkanų norma, kad ji ką tik gavo paskolą. iš jų ji man nurodė, kaip kreiptis dėl paskolos, aš padariau taip, kaip ji man pasakė, kreipiausi su jais adresu (contact@skyexperienceloan.com) arba
    (skyexperienceloan@gmail.com) apsilankykite jų SVETAINE
    https://skyexperienceloan.com/, niekada netikėjau, bet bandžiau ir mano didžiausiai nuostabai gavau paskolą per 24 valandas, negalėjau
    patikėk, aš vėl laimingas ir turtingas ir dėkoju Dievui, kad tokios paskolų bendrovės vis dar egzistuoja dėl šios sukčiavimo visose vietose, patariu visiems, kuriems reikia paskolos (contact@skyexperienceloan.com ) arba
    (skyexperienceloan@gmail.com) jie niekada jūsų nenuvils ir
    tavo gyvenimas pasikeis kaip ir mano.Greitai susisiekite el
    (contact@skyexperienceloan.com) arba (skyexperienceloan@gmail.com) šiandien ir gaukite iš jų paskolą, Dievas palaimina dangaus patirties paskolos valdytoją už tikrą paskolos pasiūlymą. Įsitikinkite, kad susisiekite su dangus patirties paskolos vadybininku dėl paskolos, nes aš sėkmingai gavau paskolą iš šios įmonės be
    stresas. INTERNETO SVETAINĖ
    https://skyexperienceloan.com
  • Galina
    prieš 27 minučių
    Sveiki visi čia, mano vardas Galina. už mamos gydymą galėjau apmokėti paskola, kurią paėmiau iš paskolų bendrovės. susisiekite su jais dėl skubios paskolos, galite susisiekti el. paštu: theodorejamesonfinance@gmail.com
  • Ernesta iš Kernavės, Lietuva
    prieš 51 minučių
    Sveiki, praėjusią savaitę gavau 15000 eurų paskolą iš JAMESON FINANCE INC. paimti paskolą iš jų labai paprasta ir greita, susisiekite su jais el. paštas: Theodorejamesonfinance@gmail.com

    Ernesta iš Kernavės, Lietuva
  • Mike Morgan
    prieš 27 minučių
    Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

Parašykite komentarą