Druskininkuose atidaryta nauja „Rimi“ parduotuvė taupys poilsiautojų laiką


Druskininkuose atidaryta pirmoji mieste prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvė, kurioje poilsiautojai bei kurorto gyventojai galės greitai ir patogiai apsipirkti.
„Rimi Express“ formato parduotuvė duris atvėrė centrinėje Druskininkų miesto dalyje, Vilniaus alėjoje 22. Apleistas tarpukario laikų pastatas buvo sutvarkytas ir atnaujintas išlaikant tarpukario laikų dvasią.
„Smagu, kad su „Rimi“ atėjimu centrinėje Druskininkų pėsčiųjų alėjos dalyje esantis pastatas prisikėlė naujam gyvenimui. Na, o mūsų pirkėjai, atvykstantys poilsiauti į šį kurortą, nuo šiol jau ir Druskininkuose ras savo pamėgtą asortimentą ir galės greitai bei patogiai įsigyti jau paruoštų sveikesnių užkandžių, gardžios kavos ar būtiniausių kasdienių produktų“, – atidarydamas parduotuvę sakė Giedrius Bandzevičius, „Rimi Lietuva“ vadovas.
Druskininkų meras Ričardas Malinauskas džiaugėsi, kad verslas domisi miestu bei čia kurdamasis, atsižvelgia į kurortinio miesto specifiką, o nauji sprendimai įgyvendinami išlaikant miesto dvasią.
„Džiaugiamės, kad į Druskininkus ateina dar vienas prekybos tinklas. Kuo didesnė konkurencija, tuo naudingiau pirkėjui. Smagu ir tai, kad naujai „Rimi“ parduotuvei nebuvo statomas tradicinis metalo konstrukcijų pastatas, o ji įsikūrė tarpukario laikų pastate, kuriame išlaikytas senųjų Druskininkų urbanistinis ir architektūrinis stilius“, – teigė meras R. Malinauskas.
Pastato renovacijos metu buvo atnaujintas fasadas, pakeistas stogas, sumontuota nauja kondicionavimo, vėdinimo-rekuperacinė sistema. Renovacijos metu buvo išsaugoti autentiški dideli arkiniai langai, medinės kolonos. Investicijos į Druskininkų „Rimi Express“ parduotuvę sudaro apie 360 tūkst. Eur.
Šiuo metu prekybos tinklą „Rimi“ sudaro 57 parduotuvės, tačiau jau iki 2023 m. pabaigos planuojama jų skaičių padvigubinti iki 100 parduotuvių visoje Lietuvoje. Bendrovės „Shopper Quality Group" atlikto tyrimo metu „Rimi" šiemet buvo pripažintas geriausiai pirkėjus aptarnaujančiu mažmeninės prekybos tinklu Lietuvoje.

 

Komentarai

  • Christy Walton
    prieš 46 minučių
    Sveiki visi,
    Aš esu privatus skolintojas, siūlau paskolą 2% tai yra teisėta įmonė su garbe ir skirtingumu, mes esame pasirengę padėti jums išspręsti bet kokias jūsų finansines problemas, siūlome visų tipų paskolas, taigi, jei jus domina šis paskolos pasiūlymas maloniai prašome susisiekti su mumis mūsų el. pašto adresu: (christywalton355@gmail.com) Taip pat pateikite toliau pateiktą informaciją, kad galėtume nedelsdami tęsti paskolą.

    Vardas:
    Reikalinga suma:
    Trukmė:
    Šalis:
    Paskolos paskirtis:
    Mėnesinės pajamos:
    Telefono numeris:
    Susisiekite su mumis ir nurodykite aukščiau nurodytą informaciją mūsų el. pašto adresu: christywalton355@gmail.com
    Pagarbiai jums visiems.

Parašykite komentarą