Palmira: kitų padedami daug nuveiksite

Diena visiškai netinkama naujų darbų pradžiai, bet bus gerai ką nors apibendrinti, užbaigti. Tai sėkmingas laikas, kai greitai pavyksta sutvarkyti keblų, užvilkintą reikalą. Tiesa, nieko nedarykite per jėgą, neforsuokite situacijos.  Dažniau kreipkitės pagalbos į draugus, įsiklausykite į jų patarimus, nuomonę, nuojautas – jos bus aiškiaregiškos. Tai ramybės atgavimo, susitaikymo metas, kai aplinkiniai nusiteikę geranoriškai, net bičiuliškai, – kitų padedami daug nuveiksite. Tik pasistenkite greičiau baigti darbus, reikėtų daugiau laiko skirti šeimai. Palanku aiškintis kilusius nesklandumus su artimaisiais, taip pat pašlijusius santykius su draugu. Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbesni nespalvoti sapnai ir tie, kuriuose girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus, – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Sapnai susiję su jūsų šeima, taip pat su tėvynės ateitimi. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos; muzikos klausytis – apsauga, globa, parama; duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti. Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui; jei akmuo iš apsodo iškristų – nelaimė, apsaugos praradimas; jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais. Geras laikas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga; jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus aktyviam poilsiui, bendrauti, kelionėms, o sekmadienis sudėtingas – netinkamas pramogauti, švęsti, vertingiems daiktams įsigyti.

Avinas (03 21–04 20). Remkitės nuojauta, įsiklausykite į draugų nuomonę, neatsisakykite jų pagalbos – tai padės tinkamai pasirinkti ir išspręsti kilusias problemas. Gerai prisiminti mirusiuosius ir pasimelsti už juos. Vakare pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Jautis (04 21–05 20). Palanki diena – nesunkiai rasite kompromisą, susitaikysite (jei norėsite) su draugu ar artimu žmogumi. Vakaras palankus viešnagei su antrąja puse pas draugus.

Dvyniai (05 21–06 21). Darbai sparčiai eisis ir rūpesčiai ims sklaidytis – svarbu tik, kad jūs mažiau nervintumėtės ir labiau patausotumėte sveikatą. Svarbu daugiau ilsėtis ir pasidžiaugti kiekviena gyvenimo akimirka.

Vėžys (06 22–07 22). Turite puikią progą atlikti tai, ko vakar nespėjote, susitikti su tais, kuriuos sunku pagauti: jus lydės sėkmė. Gera diena bendrauti su vaikais, meilės pasimatymams, romantiškoms išvykoms.

Liūtas (07 23–08 22). Nepersidirbkite ir nepersistenkite. Nereikėtų daug laiko gaišti dalykiniams reikalams. Tinkamas metas spręsti susikaupusias problemas šeimoje, aiškintis santykius su mylimu žmogumi.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmingas laikas, tik venkite daug ir tuščiai kalbėti, žadėti, saugokite draugų paslaptis. Šios dienos susitikimai, naujos pažintys, pokalbiai, išgirstos naujienos gali į gerą pusę pakreipti jūsų ateitį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite dosnūs, neatsakykite prašantiems, tačiau pamąstykite ir apie save bei artimųjų interesus ir poreikius. Vakaras puikus susitikti su artimais draugais, aplankyti giminaičius.

Skorpionas (10 24–11 22). Svarbų sprendimą reikėtų priimti patiems – geriau įsiklausytumėte, ką sako vidinis balsas. Gera proga ryžtingam pokalbiui tiek darbe, tiek namie. Tik nepiktnaudžiaukite šefo ir artimųjų kantrybe – vėliau už tai sumokėsite.

Šaulys (11 23–12 21). Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams, susitarimams, tik neskubėkite patikėti savo paslapčių. Kita vertus, jums gali tekti tapti svetimos paslapties liudininku arba saugotoju.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai gerų naujienų, atsakingų susitikimų diena. Planuokite ateitį, tarkitės su draugais ir savo šefu, spręskite jų padedami svarbų klausimą.

Vandenis (01 20–02 18). Nepraraskite kantrybės, likite atkaklūs, užsispyrę, ir palengvėle viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Galite sulaukti pagalbos iš aukšto asmens – verta kreiptis su prašymais. Vakaras geras susitikimams neoficialioje aplinkoje su įtakingu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Pasidžiaukite savo laimėjimais, aplinkinių pagarba bei meile ir pamėginkite nuveikti ką nors šaunaus. Vakaras itin tinkamas įvairioms šventėms.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą