Palmiros horoskopas pirmadieniui, lapkričio 30 d.

Pirmadieniui jokių svarbių darbų neplanuokite – tai kritinė diena dėl Mėnulio užtemimo Dvynių ženkle (maksimali fazė 9 val. 44 min. Grinvičo laiku ir 11 val. 44 min. Vilniaus laiku). Stigs sąmoningumo, vyraus įtampa, nebus paprasta kontroliuoti emocijas. Venkite bendravimo su nemaloniais žmonėmis, nesiaiškinkite su niekuo santykių, imkitės tik gerai žinomų darbų, nieko naujo nepradėkite.

Didesnė traumų, ypač rankų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus – telefonus, žiedus, apyrankes, pinigines, rankines, transporto priemones bei asmeninę, darbinę informaciją.

30 d. MĖNULIO UŽTEMIMAS DVYNIUOSE

Mėnulio užtemimas Dvynių ženkle maksimalią fazę pasieks 11 val. 44 min. Vilniaus laiku (9 val. 44 min. Grinvičo). Labiau pažeidžiami bus dirbantys su informacija ir jos perdavimu (ypač žiniasklaidos, knygų leidybos, telekomunikacijų srityse), besimokantys, taip pat asmenys, susiję su prekyba, transportu (ypač žemės ir oro). Dėl užtemimo įtakos (dvi savaites iki ir mėnesį po) padaugės dezinformacijos ir kitokių apgaulių – viską tikrinkite, nebūkite patiklūs (ypač pasirašydami dokumentus ar ką nors pirkdami): juk kvailys ne tas, kuris nesąmonę pasakė, o tas, kuris patikėjo. Išaugs vagysčių, avarijų keliuose ir skraidant tikimybė. Tai blogas metas ir svarbiems komerciniams susitarimams, transporto ir ryšio priemonėms įsigyti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, jei buvo giedra naktis. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis sėkmingas svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai, vengtina žydra bei tamsūs, pilki tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį pasisaugokite sukčių, vagių, apgavikų. Tiesa, vakaras žada intriguojančias naujienas, nepaprastus susitikimus.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį pasaugokite pinigus, turtą.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį bus svarbu neskubėti, nereaguoti į galimas provokacijas.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis pasyvus – geriausia jį praleisti ramiai ilsintis.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis žada nenumatytus pokyčius.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis apgaulingas – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis sudėtingas, galimos nenumatytos išlaidos.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį būkite pakantesni aplinkiniams, ypač savo porai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni atliekamų darbų kokybei.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį neįsivelkite į avantiūrą. Būkite atidesni vaikams.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadieniui neplanuokite kelionių ir reikalų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą