Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 28 d.

Ketvirtadienį įtampa ima atslūgti – vėl pajusite darną su savimi bei aplinkiniais. Atsiranda proga taikymuisi. Pasistenkite nuo ankstyvo ryto save kuo geriau nuteikti, ir žmonėse, kurie jums nepatinka, ieškokite ko nors gero, malonaus, džiugaus, o bendraujant mokėkite pasverti kiekvieną žodį, nereaguoti į provokacijas. Beje, neleiskite šiandien sau niršti – pykčio raukšlės veide ilgam išliks...

Ketvirtadienis – pasyvus metas, tad neskubėkite, įsiklausykite į intuiciją. Labai aktyviai reikštis nereikėtų, tuomet beveik savaime viskas susidėlios į vietas. Tiks gilintis į neaiškius, nesuprantamus dalykus veikloje ar asmeniniuose santykiuose. Gerai jausite pirmines priežastis, pastebėsite trūkumus. Tiesa, netiks pradėti naujus darbus. Nederėtų ir persistengti, pervargti – naudinga bus triūsti tik tiek, kiek malonu. Nepervarkite.

Moterims ši diena itin palanki – tai moteriškų energijų vyravimo metas. Vyrams patartina labiau įsiklausyti į jų nuomonę, patarimus. Moterims naudinga tvarkyti svarbius reikalus – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Tai palanki proga ir su vadovybe aptarti atlyginimo padidinimo klausimą, karjeros perspektyvas, ir su antrąja puse pasikalbėti apie jūsų svajones, apie meilės santykių puoselėjimą.

Laukia romantiškas vakaras, geras meilės pasimatymams. Bet kokiu atveju, vakarą skirkite atsipalaidavimui – nereikėtų varžyti savo laisvės.

Kad ir kuo užsiimsite, likite ramūs, neskubėkite. Bus didelė traumų (galvos, kojų, nugaros), nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Likite atsargūs su aštriais įrankiais, ginklais, degiomis sprogiomis medžiagomis, su elektra bei elektros prietaisais, atidesni su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs tik ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), obuolius (sėkmė, pašaukimas), pinigus sapnuoti (pelnas).

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsiai mėlynus drabužius, vengtina – geltona, žalia.

Avinas (03 21-04 20). Jausitės geriau už kitus, paprasčiau išsisuksite iš sudėtingos situacijos. Ir jau ketvirtadienis tinkamas susikaupusių problemų sprendimui. Moterims ši diena itin sėkminga. Jos gali sulaukti ypatingo vyriško dėmesio, tikėtina nauja romantiška pažintis.

Jautis (04 20-05 20). Vyrams itin sudėtingas metas – ne laikas apibendrinimams, gilioms išvadoms, atsakingų dalykinių sprendimų priėmimui. Neišsisukinėkite ketvirtadienį prieš save bei mylimą žmogų – pasišnekėkite apie jūsų jausmus. Moterims diena gera ir pokalbiams apie būsimą šeimą. Svarbių dalykinių reikalų tvarkymą atidėkite.

Dvyniai (05 21-06 21). Ketvirtadienis – gerų pažinčių, naudingų pasiūlymų metas moterims. Tai maloniai lengvabūdiškas bei romantiškas metas. Tiesa, vairuodami ar skaičiuodami pinigus, žadėdami žvaigždę dovanoti nepasiduokite azartui – vyrai bus linkę pervertinti savo galimybes...

Vėžys (06 22-07 22). Ypač vyrus gražiais pažadais, optimistiškomis perspektyvomis bus lengva suklaidinti finansiniuose dalykuose ketvirtadienį. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Netinka aiškintis santykius su antrąja puse.

Liūtas (07 23-08 22). Ketvirtadienis pozityvus – jūs padėties šeimininkai. Tiesa, venkite žmonų, reikalaujančių staigaus apsisprendimo. Tai laiminga diena moterims. Gera proga meilės puoselėjimui santuokoje. Vakare palankios romantiškos vaišės. Galite sulaukti intensyvių Amūro atakų... Gresia romantiškas nuotykis.

Mergelė (08 23-09 22). Ketvirtadienį atsiribokite nuo to, kas nepatinka ir nusiteikite geranoriškai. Nepatartina tvarkyti svarbius reikalus, priiminėti atsakingus dalykinius sprendimus. Diena bus kupina romantiško įkvėpimo – padovanokite šią dieną mylimam asmeniui.

Svarstyklės (09 23-10 23). Keliate sau bei aplinkiniams pernelyg aukštus reikalavimus. Tiesa, darbe savo užduotis turite atlikti nepriekaištingai. Ir mažiau planuokite – aplinkybės gali susiklostyti kitaip nei tikėsitės. Ketvirtadienio vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas (10 24-11 22). Nemėginkite suprasti, kas sukasi jūsų šefo galvoje, bet mėginkite atspėti, kuo galite nudžiuginti sutuoktinį ketvirtadienį. Galimi sukčiavimai juridiniuose, finansiniuose reikaluose – nežiopsokite.

Šaulys (11 23-12 21). Ketvirtadienis palankus – visų geriausia būtų pasikliauti savaimine įvykių eiga. Puikus laikas romantiškam pasimatymui (bent jau pokalbiui telefonu), šeimyninei šventei.

Ožiaragis (12 22-01 19). Ketvirtadienį išaugs nervinė įtampa, ir jūsų vertinimai ne visada bus objektyvūs... Tik būdami su mylimu žmogumi atgausite reikalingą dvasios pusiausvyrą. Netinkamas laikas finansinėms avantiūroms, – ne viskas bus taip, kaip numatysite, kaip jums žadės.

Vandenis (01 20-02 18). Ketvirtadienį būkite atidūs, kuo galima pasitikėti, o ko derėtų vengti – sėkmė žymia dalimi priklausys nuo jūsų sąjungininkų. Įsimylėjusių, sutuoktinių dėmesiui: ne laikas aptarinėti jūsų ateitį, aiškintis buvusius nesklandumus. Neieškokite garantijų – galite sugadinti tai, kas šiuo metu gerai.

Žuvys (02 19-03 20). Ketvirtadienį pakilią meilės nuotaiką gali aptemdyti biurokratų (neįsimylėjusių) ribotumas, darbų banalumas bei gendanti darbo technika (nuosavas automobilis), pražuvęs telefonas. Tiesa, Kupidonas siųs pagalbininkų (-ių), įrodinėjančių atsidavimą... Gali įsižiebti romanas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą