Horoskopas šeštadieniui, gruodžio 16 d.

Avinas Geras laikas lyderiams, siekiantiems atgauti prarastas pozicijas. Bus svarbu elgtis energingai, bet neagresyviai. Vakaras geras apsilankyti kavinėje, restorane. Geras laikas įteikti dovaną asmeniui, su kuriuo norite susitaikyti.

Jautis Tinkama proga imtis atidėtų darbų, nebus nuobodu. Palanku spręsti senas finansines problemas. Tinkamas metas įsigyti seniai suplanuotą vertingą pirkinį.

Dvyniai Būkite lankstesni ir draugiškesni, tuomet pasieksite tikrai puikių rezultatų. Vakarą skirkite šeimai. Beje, šiandien tiktų įsigyti tai, apie ką seniai svajojote.

Vėžys Geriausia ilsėtis, taupykite jėgas. Veiks taisyklė: „darbas – ne vilkas, į mišką nepabėgs”, tad, ką galite, atidėkite. Atsižvelkite į šeimos valią, tik po to veiklos interesai. Palankus metas pirkti vertingų daiktų.

Liūtas Šaunus metas: atsiranda galimybė nesunkiai išspręsti ankstesnius sunkumus. Tai geras laikas ne tik svarbiai veiklai, bet ir romantiškam pasimatymui.

Mergelė Pareigos metas: prisiminkite, kam ką esate pamiršę atlikti. Būkite dosnesni, mokėkite ne tik duoti, bet ir atleisti. Jei ryšitės kam nors pagelbėti, darykite tai be išskaičiavimo, nelaukdami jokio atpildo.

Svarstyklės Aiškinkitės, kas jūsų žmonės, o kas ne. Stebėkite konkurentus, mokykitės iš jų. Nors jaučiatės stiprūs ir svarbūs, nesistenkite to pabrėžti. Elkitės paprasčiau, labiau paisykite antrosios pusės, partnerių nuomonės.

Skorpionas Diena jums ne itin palanki, bet kas uždraus tikėti šviesia ateiti? Galimas netikėtas romantiškas nuotykis su žmogumi, kurį kažkada pažinojote.

Šaulys Galite sulaukti netikėtos pagalbos, paramos. Bus palanku spręsti socialines problemas, verta į ką nors kreiptis su prašymais, pasiūlymais. Tik būkite taupesni plačiąja šio žodžio prasme, be reikalo nešvaistykite nei savo žavesio, nei pažadų, nei pinigų, nei laiko, nei jėgų.

Ožiaragis Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo arba draugų palankumą. Vakaras tinkamas aplankyti tėvus, atviriau su jais pasikalbėti.

Vandenis Diena sėkminga bendrauti, svarbiems susitikimams: galimos šaunios naujos pažintys ir geri pasikeitimai.

Žuvys Stigs jėgų, bet pakaks romantiškų nuotaikų, tad imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Galima netikėta dovana ar skolos grąžinimas, susitikimas su žmogumi, kurį kažkada mylėjote.

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą