Palmiros horoskopas sekmadieniui, sausio 31 d.

Sekmadienis – įtempta, sudėtinga diena, nepalanki bendravimui, šventimams. Venkite konfliktų, santykių aiškinimųsi. Ir pasistenkite atsiriboti nuo draugų bei giminaičių, kurie „gerų norų“ skatinami bandys atskleisti mylimo žmogaus ar sutuoktinio paslaptis... Deja, liežuvautojai nesnaus, ir nukentėti per kažkieno lengvabūdiškumą ar piktumą nebus sunku.

Šiomis dienomis (sekmadienį itin) nepatartina vykti į rizikingas keliones, pirkti vertingus daiktus. Ypač sekmadienį išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, autoavarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Itin pažeidžiamos bus rankos, galva (galimi nepaaiškinami galvos, dantų skausmai), širdis, kasa. Būkite atsargūs su aštriais daiktais, instrumentais, sprogiomis, degiomis ar nuodingomis medžiagomis.

Sekmadienį 17 val. 46 min. Merkurijus nustos judėti tiesiai, apsisuks, ir jo kryptis taps atbulinė. Prasidės taip vadinamas retrogradinis Merkurijaus judėjimas, kuris tęsis iki vasario 21 d. Kai Merkurijus juda atatupstas, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektingiausia būtų grįžti prie senų dalykų.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai susiję su įspėjimais apie apgaules, košmarai apie gresiančias katastrofas. Gerai buvo regėti ugnį, židinį.

Blogas ženklas: jei iš rankų iškristų piniginė, rankinė, susižeisti metaliniu daiktu kruvinai, apsiplikyti vandeniu, jei sugestų transporto priemonė, vėluoti į transportą, pieną išlieti.

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų, prie namų monetų, ypač herbu į viršų, išvysti vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Avinas (03 21–04 20). Labiau pasaugokite savo ramybę, sveikatą bei gerą reputaciją sekmadienį. Galimos netikėtos buitinės avarijos bei traumos, nesėkmės, nelaimės kelyje.

Jautis (04 21–05 20). Jei išvengsite priekaištų sekmadienį mylimam asmeniui, savo tėvams, jei būsite atidesni savo vaikų kalboms bei žaidimams – jums pavyks išvengti konfliktų bei apsaugoti artimą žmogų bei vaikus nuo nelaimių, nusivylimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Ypač sekmadienį venkite santykius aiškintis. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Ne laikas tądien išlaidauti, skolinti.

Vėžys (06 22–07 22). Ypač sekmadienį venkite atsakingų pokalbių telefonu – tiek dalykinių, tiek asmeninių. Didesnė autoavarijų bei vagysčių tikimybė. Atsargiau su kompiuteriais, su elektros prietaisais. Labiau pasaugokite telefonus.

Liūtas (07 23–08 22). Ypač sekmadienį reikėtų atsisakyti reikšmingų ketinimų, pvz. imtis auklėti artimuosius, tobulinti ekstremalaus vairavimo įgūdžius gatvėje, mėginti įsigyti kokį brangų bei svarbų daiktą.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį itin venkite bet kokių ginčų, santykių aiškinimosi su savo pora – geruoju nesibaigs...

Svarstyklės (09 23-10 23). Jus gerai paveiks poilsis vienatvėje toli nuo namų (ir visokių rūpesčių). Jei liksite namie – pasistenkite savo kalbomis ar nenoru džiaugtis gyvenimu niekam nesugadinti nuotaikos. Itin būkite atidūs vairuodami automobilį, labiau ir pasaugokite savo daiktus bei pinigus.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį apskritai geriau vengti ne tik ginčų, bet ir bendravimo. Na, o kažkieno ironiškų pastabų nereikėtų vertinti kaip išdavystės.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį mažiau pasikliaukite kažkieno pagalba. Ir venkite ginčų su vyresniais šeimoje.

Ožiaragis (12 22-01 19). Sekmadienis painesnis, galite lengvai prarasti savitvardą bei objektyvumą, išgirdę naujienas apie giminaičius, draugus, dalykinius partnerius. Saugiausia tądien būtų vengti bendravimo ar bent jau nesileisti į jautrias temas.

Vandenis (01 20–02 18). Ypač sekmadienį venkite ginčų su artimaisiais, su vaikais, su mylimu asmeniu. Ir būkite apdairūs, kad nepasiduotumėte psichologiniam šantažui.

Žuvys (02 19–03 20). Tikėtina, kad sekmadienį gali apgauti (apvogti) žmogus iš jūsų aplinkos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą