Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 16 d.

Teks susitaikyti su tam tikrais apribojimais, planų pasikeitimu. Tiesa, tai į gera – užsispyrimas, nemokėjimas pripažinti kito teisumo nieko gero nežada. Būkite kuklesni, paprastesni, lankstesni, mokėkite nusileisti, atsiprašyti – noras priešintis, užsispirti šiomis dienomis kenksmingas. Matydami vien savo principus ir už juos kovodami liksite vieni – be draugų, mylimo žmogaus.

Tiesa, šeštadienio vakaras nuo 17 val. bei pirma sekmadienio pusė bus maža išimtis, kai staiga visi nurimsta, tampa mieli, supratingi, noriai sutinka su visus tenkinančiu kompromisu. Šis laikas smagus mažai šeimos šventei, bendrauti su mylimu žmogumi, draugais. Naudingi pokalbiai ir su bendradarbiais, esamais ar potencialiais vadovais.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti medžius, kelią, mirusiuosius. Paklausykite išgirsto patarimo. Blogai kirpti plaukus, nagus, regėti savo persimainiusį atspindį veidrodyje. Jei sapnavote stiklinius daiktus, indus, ypač jei matėte, kaip jie dužo, saugokitės apgaulių.

Blogas ženklas: pamesti kepurę, jei ji nuo galvos nukristų, jei vėjas kepurę nupūstų, daug tamsių dūmų matyti, ką nors pamesti, ypač piniginę, jei sulūžtų peilio ašmuo.

Geras ženklas: rasti odinį ar medinį daiktą, gauti kepurę dovanų ar ją rasti, pamesti smulkių monetų.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis iki pavakarės slegiantis ir nemalonus – nepasiduokite akimirksnio nuotaikoms. Vakaras sušvytės kitomis spalvomis.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienio vakaras rytmetys žada ir malonių romantiškų staigmenų. Dėl finansų stygiaus šeštadienį gali suirti svarbus reikalas. Tądien geriau nuo visų ir visko atsiriboti ir pailsėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalį pasisaugokite, kad ko nors neužgautumėte, nenuskriaustumėte nepamatuotais reikalavimais ar neteisinga kritika. Tiesa, šeštadienis po 17 val. tinka pokalbiams su svarbiais žmonėmis karjeros klausimais.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis iki 17 val. nekoks. Venkite aptarinėti savo veiklą su artimaisiais – sulauksite blogo patarimo, nesidalinkite paslaptimis. Ir mažiau paisykite, kas ką kalba, turėkite savo nuomonę. Vis dėlto po 17 val. prasidės sėkmingas laikas, geras pokalbiams su tais, kuriuos gerbiate, mylite.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį būsite linkę ne visai teisingai įtarinėti mylimą žmogų, sutuoktinį, tačiau jūsų elgesys jiems taip gali sukelti įtarimų. Nepraraskite savitvardos, jei teks aiškintis santykius. Labiau pasaugokite pinigus nuo ilgapirščių, apribokite savo norus. Tiesa, šeštadienis po 17 val. palankus kai ką malonaus, gražaus įsigyti (tik ne modernios technikos ar telefoną).

Mergelė (08 23–09 22). Venkite aptarinėti santuokinio gyvenimo problemas su draugais, visais klausimais turėkite savo nuomonę. Jei vis dėlto reikia išsikalbėti, jei norite sulaukti gero patarimo, tam tinkamas šeštadienis po 17 val.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų nuotaikų kaita ne tik stebins, bet ir vargins jus pačius ir artimuosius: šeštadienį nuo ryto viskas erzins, kils konfliktų dėl nereikšmingų dalykų, o vakare atgausite pusiausvyrą.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį galimi rūpesčiai (net barniai) dėl netikėtų svečių ar neplanuotų išlaidų. Nesileiskite į ginčus ir nesistenkite primesti savo valios, kitaip net palankų šeštadienio vakarą neatgausite geros nuotaikos.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio nesklandumai tikėtini dėl neplanuotų išlaidų, kurios galimos dėl avarijų, remonto ar artimo žmogaus ligos. Tačiau šeštadienio vakare vėl tapsite optimistai ir būsite kantresni, oresni bendraudami – į ginčus jus nebus lengva įvelti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kai kurioms svajonėms šeštadienį bus lemta sužlugti, tačiau atkreipkite dėmesį, kiek puikių dalykų praleidžiate pro šalį jais nepasidžiaugę, nepasinaudoję. Tiesa, šeštadienio vakaras ypatingas – sulauksite išskirtinio dėmesio. Tai likimo (bei mylimo asmens) dovanų metas.

Vandenis (01 20–02 18). Šiomis dienomis liūdesys, ko gero, neišvengiamas, tačiau būkite atidūs, kad ilgėdamiesi tobulos meilės ar kitokių likimo malonių neapkartintumėte savaitgalio.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmas įspūdis gali suklaidinti tiek susipažįstant, bendraujant su aplinkiniais, tiek renkantis prekę ir pan. Tiesa, jei tai bus šeštadienio vakaras po 17 val. ar sekmadienis iki pietų, jums pasiseks.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą