Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 23 d.

Antradienis sėkmingas tiems, kieno neslegia senų problemų našta, o jas reikėtų spręsti šiomis dienomis. Likite principingi – mokėkite pripažinti savo kaltes.

Aišku, geriau būtų patiems pasigilinti, ką esate ne taip padarę, bei neraginamiems suskubti ištaisyti senas klaidas. Ramiam teisybės aiškinimuisi tinkamas rytmetys, o vakaras – labiau palankus atsiprašymui.

Pirmą dienos pusę geriau, jei jūsų užimama pozicija bus pasyvi. Galima imtis darbų, reikalaujančių atidumo, susikaupimo. Antra – tinkama kažko mokytis ar atnaujinti ankstesnes profesines žinias.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė, pamesti sagą – liga, jei spyna sugestų, raktas sulūžtų – nuostoliai, netyčia sulyti, sušlapti – apsaugos praradimas, jei apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: nustebti (ypač ryte) – laimė, jei paukštis ant palangės nutūptų – pinigai, jei giedras rytmetys.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios blankios spalvos, mėlyna, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis – nepalanki diena aktyviai veiklai: labiau pasikliaukite savaimine įvykių eiga. Šiandien dažniau prisiminkite praeitį, kažkada patirtus įspūdžius, gautas gyvenimo pamokas.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį neskubėkite žavėtis naujais pasiūlymais, nesiviliokite naujomis galimybėmis – šiandien reikia susitelkti ties senais tikslais. Darykite tai, kam ilgai negalėjote prisiruošti. Ir nieko nekritikuokite darbe – tai gali būti jūsų pačių problema. Vakarą skirkite artimiesiems: mėginkite suprasti, ką esate skolingi savo dabartinei šeimai bei tėvams.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį nesistenkite paskubinti įvykių – jums seksis, jei viską darysite ramiai, jei paisysite savo nuojautų. Pagalbos sulauksite iš šeimos. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su pašalpomis, paskolomis.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį nepervertinkite savo galimybių, nerizikuokite savo garbe bei turtu. Svarbų sprendimą finansiniuose reikaluose ar karjeroje atidėkite rytdienai, net jei šiandien būsite skubinami.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį trūks ryžto ar valios – bet tai į naudą, nes būsite gana įtaigūs, patiklūs ir nesunkiai įsivelsite į abejotinus reikalus, patikėsite apgaule, melu. Ne laikas lemtingam žingsniui – tiek reikaluose, tiek asmeniniame gyvenime (tam labiau tiks rytdiena).

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis tinkamas aktyviai veiklai, ryžtingam reikalų tvarkymui. Tik būkite pasiruošę netikėtumams, kurie jums ne tik nepakenks, bet protingai pasinaudojus net padės sutvarkyti svarbų reikalą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį geras laikas susitikimams su įtakingais asmenimis, tačiau finansinių reikalų aptarimą geriau atidėti rytdienai. Bus svarbu stiprinti pasitikėjimą su dalykiniais partneriais, taip pat įtikinti šefą savo profesionalumu. Intuicija padės suprasti, ar nesate apgaudinėjami.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį tvarkykite reikalus neskubėdami, atidžiai įsigilindami į reikalo esmę. Galimi nesusipratimai (net apgaulės) per įtakingus asmenis, pareigūnus ar užsieniečius. Būkite apdairūs, jei teks tvirtinti susitarimus, sandorius.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį daug nesitikėkite – galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus paprasta: geriau jau reikalą atidėti. Netinkamas metas biurokratinių reikalų tvarkymui. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykių. Didesnė traumų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį ne laikas konfliktams, santykių aiškinimuisi. Taikykitės su priešais, siekite susidraugauti su tais, kurie jūsų nemėgsta. Nepriiminėkite atsakingo sprendimo, nepasitarę su kolega, šefu, partneriu, taip pat sutuoktiniu. Stiprinkite partneriškus ryšius.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – gera diena dalykinių reikalų tvarkymui, tiesa, nieko naujo nepradėkite – pasistenkite užbaigti senus darbus, tesėti duotą žodį kolegoms, viršininkui, taip pat namiškiams.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį ieškokite neišnaudotų rezervų tikslui pasiekti, tik likite realistais. Kita vertus, kas nepavyks – drąsiai atidėkite rytdienai. Neįtarinėkite jus mylinčio asmens, taip pat nesistenkite sužinoti „visą teisybę“. Bendraujant su vaikais – neleiskite jiems meluoti, jus apgaudinėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą