Palmiros horoskopas penktadieniui, spalio 8 d.

Penktadienį pakaks entuziazmo, būsite aktyvūs. Jūsų asmeninis ryžtas taps lemtingas siekiant tikslo. Ir labai nesikuklinkite – šiandien daug kas priklausys nuo mokėjimo save pateikti. Tad reklamuokitės, kovokite su kliūtimis bei konkurentais, ginkite savo idėjas, sumanymus, ir ne tik: šiandien reikia pakovoti už savo šeimos bei vaikų interesus, o taip pat už savo jausmus. Kita vertus, tai didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas, kai verta bendrai imtis svarbaus reikalo, spręsti sudėtingas problemas.

Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi.

Netinka skolinti pinigus. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą, tuoktis. Tinka naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes, ir pan.).

Gerai daugiau sportuoti, bėgioti.

Palanku pirkti peilius, ginklus, aštrius įrankius, taip pat sidabrą bei sidabrinius amuletus su toteminių gyvūnų atvaizdais.

Gera proga mesti burtus ties savo namų slenksčiu, siekiant pasirinkti. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję laukan, mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia).

Penktadienį 14 val. 22 min. Venera įeis į Šaulio ženklą, kuriuo judės iki lapkričio 5 d. Kai Venera juda Šaulio ženklu, labiau idealizuojami jausmai, partneris. Stiprės ir pagarba tarp įsimylėjusių. Dažniau bus siekiama užmegzti romaną arba su įtakingu, turtingu, žymiu asmeniu, arba su užsieniečiu. Daugiau bus išleidžiama pinigų kelionėms, pobūviams, prestižiniams daiktams.

Sapnai iš ketvirtadienio į pirmadienį susiję ne su jumis, o su aplinkiniais, visuomene.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, jei atsirastų sloga.

Geras ženklas: jei visą dieną jus lydėti gardūs aromatai.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis puikus aktyviam poilsiui, įvairiems susitikimams, bendravimui, kelionėms; šeštadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys, ypač raudona, oranžinė; sekmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos pilka, ruda, violetinė; pirmadienį palanki balta, rausva, gelsva, vengtina – juoda, mėlyna, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį gali tekti užsiimti dalykas, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie iš pažiūros nenaudingi, tačiau šiandien viskas į naudą, kas padeda nusipurtyti slegiančios, kaustančios praeities, tingulio, neryžtingumo. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais bei susitaikyti su įtakingais priešais.

Jautis (04 21–05 20). Nieko nėra amžino, tad sukruskite priešus paversti draugais bei sąjungininkais penktadienį. Taikykitės, ieškokite bendrų interesų. Palanku pirkti dovaną sutuoktiniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – puiki diena vadovaujantiems, veikliems: sėkmingai sutvarkysite šios dienos reikalus, daug suspėsite nuveikti. Gera proga susitikti su būsimu darbdaviu – nugalėsite konkurencinėje kovoje. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį daug ką lems mokėjimas įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Tik nesivelkite į avantiūras – nei dalykiniuose, nei širdies reikaluose. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį būsite imlūs įtaigai, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni. Problemas derėtų spręsti draugiškai arba per draugus. Puikus metas pasikviesti bičiulį į savo namus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis tinkamas įvairiems susitikimams, skubiems susitarimams. Palanku tvarkyti reikalus, kurie susiję su jūsų turto saugumu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis tinka juridinių bei piniginių, turto reikalų tvarkymui. Neatsisakykite padėti draugams, bet ir nesidrovėkite patys pagalbos paprašyti.

Skorpionas (10 24–1 22). Penktadienį imkitės rizikingų dalykinių reikalų, susitikite su svarbiais žmonėmis. Palanku su šefu aptarti jūsų veiklos bei uždarbio perspektyvas. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi, sutuoktiniu ir norite susitaikyti, pasistenkite ką nors naudingo dėl jų nuveikti.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį tvarkykite tuos reikalus, kurie priklauso nuo partnerių. Tinka su jais susitikti. Beje, nederėtų prieštarauti jų nuomonei – kuo toliau, tuo labiau jūsų gyvenimo sėkmę lems santykiai su partneriais bei sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį ieškokite pagalbininkų. Pasikliaukite draugais, mylimu žmogumi, o taip pat bendradarbiais – net aštrios pastarųjų pastabos bus naudingos. Beje, laimingas atsitiktinumas, gera žinia gali daug ką į gera pakeisti jūsų veikloje, profesiniame pasirinkime. Tinkamas laikas tikrinti sveikatą, pradėti sportuoti.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis žada sėkmę, ypač siekiantiems pakilti karjeros laiptais. Puikus laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe, įtakingais žmonėmis. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai bus naudingi. Galite užsimegzti draugystė su svarbiu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – nebloga diena kažką pakeisti savo požiūryje į veiklą, karjerą, kad ji atneštų ne tik didesnį pasitenkinimą, bet ir naudą. Labai nepersistenkite žadėdami, duoti ar imdami. Vis dėlto tai geras laikas ilgalaikiams darbiniams susitarimams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą