Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 30 d.

Dvilypis metas, kai sėkmė ir pralaimėjimas eina greta. Būkite realistai, pasiruoškite netikėtumams ir nesileiskite užvaldomi emocijų dėl kieno nors problemų – dabar tas laikas, kai kiekvienas pats turi rasti išeitį. Kita vertus, jei esate viską pasvėrę, tinka pasirašinėti susitarimus, sandorius, tvarkyti kitokius piniginius ir turto reikalus. Tam rytmetys bus palankesnis. Pasistenkite svarbesnius reikalus sutvarkyti pirmą dienos pusę, iki 13 val. 40 min., jei atidėsite savo sumanymą vėliau, ko gero, viskas liks vien gražūs žodžiai. 

Deja, antrą dienos pusę gali būti juntama didesnė įtampa, noras ginčytis, su visais nesutikti, priešpriešinti savo nuomonę bendrai, viešai protestuoti. Vis dėlto ieškokite sąlyčio taškų, siekite abipusio supratimo. Jums pavyks, nes tai itin harmoninga Mėnulio mėnesio diena (dvidešimt aštunta – „Lotosas“), kai žmoguje darnu tampa viskas – jausmai, mintys, norai, kai dera saugoti ramią, džiugią, pakilią nuotaiką ir vengti audringų emocijų – nesvarbu, teigiamų ar neigiamų. 

Ši diena gali atskleisti meilės paslaptis, padėti vieniems įžiebti kaitresnę meilės ugnį, kitiems – nutraukti užvilkintą romaną. Gerai, jei tai įvyks iki 13 val. 40 min. 

Tai bus gana pasyvus, mistiškas laikas, kai reikia stengtis mažiau blaškytis, vengti nereikalingo bendravimo, labiau susitelkti į save. Gilinkitės į nuojautas, stebėkite aplinkos ženklus. Derinkitės prie aplinkybių, neforsuokite situacijos, nepersistenkite norėdami geriau atrodyti, venkite savarankiškų sprendimų. Nepersidirbkite. Mažiau kalbėkite. Būkite taikūs – ne laikas agresijai. Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais. Palanku priiminėti svečius. Užsiimkite labdara. 

Galimi rūpesčiai dėl kompiuterių, ryšio priemonių, elektros prietaisų. Nepalanku juos pirkti. Labiau tikėtinos avarijos, traumos. Derėtų labiau pasaugoti kojas, akis, širdį. 

Iš pirmadienio į antradienį gerai buvo regėti arklius, pasagas, blogai mirusiuosius. Kosmosas, žvaigždės – laukia nepaprasta ateitis. Deganti ugnis židinyje, krosnyje – geros permainos. Paukščių būrys – kraustymasis į naują vietą. 

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, valgyti paukštieną. 

Geras ženklas: netyčia sušlapti, apsilieti, jei ant jūsų paukščio plunksna užkristų. 

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis įtemptas, konfliktinis – nepalankus svarbiems susitikimams, atsakingiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė. 

Avinas (03 21–04 20). Moterims diena smagesnė, tačiau vyrams ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, – jūsų iniciatyva bus vienaip ar kitaip apribota. Verta daugiau užsiimti namais, šeima. Iki 13 val. 40 min. palanku tvarkyti reikalus, susijusius su namų remontu, naujos gyvenamosios vietos paieška, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą. Būkite atidesni sveikatai, maisto kokybei. Nepersidirbkite. 

Jautis (04 21–05 20). Būkite atidesni iki 13 val. 40 min. gautai informacijai, pasiūlymams, įspėjimams. Jei per pirmą dienos pusę nepavyks priimti aiškaus sprendimo, vėliau nebeverta įsipareigoti ar ką nors planuoti – po kurio laiko keisis aplinkybės, be to, ir jūs tapsite geriau informuoti. Beje, priešai ar konkurentai gali jus suklaidinti. Nesivelkite į ginčus, nerizikuokite, nelenktyniaukite vairuodami. Pasisaugokite sukčių. 

Dvyniai (05 21–06 21). Iki 13 val. 40 min. sėkmingas laikas ir gerai apskaičiuota finansinė avantiūra pavyks, tačiau vėliau tikrai niekuo neberizikuokite. Jei nuojauta draus veltis į kokį nors reikalą, geriau to nedaryti net ir sėkmingąją pirmą dienos pusę. Po pietų bus pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu – verčiau jį dar ryte nudžiuginkite miela dovanėle ar kokiu nors skanėstu. 

Vėžys (06 22–07 22). Nepraleiskite progos 13 val. 40 min. sutvarkyti jums svarbų reikalą. Nieko skubaus ar svarbaus neatidėkite: nuo rytdienos iki savaitės pabaigos bus gana nesmagios ir pavojingos dienos, kai geriau atsidėti vien poilsiui. Iki 13 val. 40 min. palanku apsilankyti pas gydytoją, kosmetologą, kirpėją, tinka pirkti akmenis amuletus, vertingus papuošalus, išeiginius drabužius. 

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite šiandien savęs nevarginti jokiais darbais, rūpesčiais. Nors jei turite svarbių neatidėliotinų reikalų, dabar gera proga juos sėkmingai sutvarkyti iki 13 val. 40 min., o antrą dienos pusę verta atsiriboti nuo pasaulio ir ramiai ilsėtis (itin geras romantiškas poilsis kartu su mylimu žmogumi prie vandens laukinėje gamtoje). Nereaguokite į provokacijas namuose – kas nors iš artimųjų gali jus kiek pašiepti, paerzinti, kad sužinotų jūsų tikrąją nuomonę, kokią nors paslaptį. 

Mergelė (08 23–09 22). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, galbūt dėl kieno nors pavydo, blogos akies ar dėl jūsų pačių nemokėjimo pasidžiaugti kolegų sėkme. Tačiau jei būsite nuoširdūs, bent jau pirmą dienos pusę rasite žmonių, jus suprantančių ir pasirengusių padėti, užtarti. Galite nukentėti per kvailus draugus, netikusius partnerius. Vis dėlto šiuo sunkiu metu prieš gimtadienį bus svarbu apie save suburti daugiau jums gero linkinčių asmenų. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Bent jau iki 13 val. 40 min. tiks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, ypač jei jus parems kolektyvas, įvertins šefas. Gautus dalykinius pasiūlymus iki 13 val. 40 min. verta priimti, tiesa, venkite įsipareigoti konkrečiam terminui. Tik nesiimkite šiandien spręsti šeiminių problemų (ypač antrą dienos pusę) – dar labiau pasunkinsite situaciją. Tuomet jau nederėtų tikėtis iš artimųjų reikiamo supratimo. 

Skorpionas (10 24–11 22). Labiau pasikliaukite savo praktika bei nuojauta, prisiminkite praeities pamokas ir rasite visai neblogą išeitį, bent jau pirmą dienos pusę. Iki 13 val. 40 min. tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su dideliu turtu, stambiais pinigais. Palanku ieškoti pinigų tolimai kelionei, sveikatai stiprinti. Būkite tolerantiškesni visuomenės nuomonei, lipšnesni sutuoktiniui (ypač antrą dienos pusę). 

Šaulys (11 23–12 21). Intriguos pavojingi dalykai, „netyčia“ įsivelsite į svetimas problemas – prašančių padėti tikrai atsiras. Tik būkite atidūs, kad kitiems pagelbėdami nepakenktumėte sau, savo šeimai ir jūsų nuotaika liktų puiki. Iki 13 val. 40 min. neblogas laikas sandoriams su užsieniečiais. Nepirkite brangių daiktų iš rankų be dokumentų, be garantijos (ypač antrą dienos pusę). 

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug ką lems partneriai, jūsų santykiai su jais. Dabar pats laikas remtis sąjungininkais, o jų atsiras ir tarp kolegų, ir draugų, ir artimųjų, – jų padedami galite spręsti ir finansines problemas. Tiesa, tai geriau daryti pirmą dienos pusę iki 13 val. 40 min. Kad ir kuo užsiimsite, kad ir su kuo bendrausite, siekite kompromisų, venkite kraštutinumų. Nepriekabiaukite prie sutuoktinio – partneriška parama jums dabar labai svarbi. 

Vandenis (01 20–02 18). Iki 13 val. 40 min. vertėtų užsiimti darbo reikalų tvarkymu. Tai bus ir geras laikas vizitui pas gydytoją ar sveikatingumo procedūroms. Vėliau prasideda klaidų metas. Tiesa, tai suprasite ne iš karto. Būkite atidūs skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį. Būkite dėkingi už kolegų, viršininkų pastabas – tai padės išvengti nuostolių ir net papildomai užsidirbti. Namuose pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus – tai gali būti savotiškas meilės prisipažinimas. 

Žuvys (02 19–03 20). Jums daug kas simpatizuoja, tad nepraleiskite progos įgyti gerų sąjungininkų ir kitų padedami išspręsti asmenines problemas. Palankiausia bus pirma dienos pusė iki 13 val. 40 min. Šiandien galite sulaukti spontaniškų, netikėtų meilės prisipažinimų bei kitokių rimtų pasiūlymų ateičiai ir, jei tai bus iki 13 val. 40 min., tai verta apsvarstyti. Su savimi nepatartina imti didelės pinigų sumos, nebent pirksite seniai suplanuotą daiktą. Vis dėlto būkite atidūs tokioms smulkmenos kaip garantinis laikas, firmos patikimumas ir pan. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 40 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą