Ši diena šventinė

Šventinis metas – pavasario lygiadienis, naujo Zodiako rato pradžia ir Naujieji Danieliaus metai pagal senąjį persų kalendorių, kurie prasidėjo šiandien patekėjus saulei ir truks iki kitų metų kovo 21 d. Tokia proga geriamas karštas vynas, išvirtas su medumi bei prieskoniais, valgomas varškės pyragas, iškeptas su vaisiais bei riešutais.

Šiandien tiks apgalvoti būsimus veiksmus, kurti planus, projektus. Tiesa, diena šventinė, tad tinkama nebent teoriniam problemų sprendimui. Tai gana įtemptas pilnaties metas, kai be reikalo imama pykti, niršti, vaidytis. Vis dėlto šiandien svarbiausias dalykas – ramybė. Tad pasistenkite suvaldyti emocijas, neskubėkite reaguoti, kad ir ką išgirsite, kad ir kas nutiktų. Ne laikas priekaištauti, santykius aiškintis, juolab juos nutraukti.

Diena netinkama naujų darbų pradžiai, svarbiems susitarimams, nepalanki ir pinigams investuoti, kreditams imti.

Vakaras kiek ramesnis – nuo 19 val. 4 min. prasideda itin palankus metas pagal Mėnulio kalendorių, kai vėl tampa gera ir viskas aišku. Tai palaimingas susitaikymo, harmonijos atgavimo laikas, tad nepraleiskite progos atsiprašyti.

Vidurnaktį, 0 val. 0 min., Saulė įėjo į Avino ženklą, iš naujo pradėdama kelią Zodiako ratu, įžiebdama naujas viltis, paskatindama naujus lūkesčius. Dabar bus leista vėl tapti kūdikiais, nežinančiais, kas yra baimė, tikinčiais, kad viskas yra ir bus gerai! Na, o Avino ženklo principas: gera pradžia – pusė darbo. Dabar tiks griebtis ko nors naujo, radikalaus, kovoti už save, savo principus, ir tai pavyks – juk Saulė Avine skatina narsą, pasitikėjimą savimi! Avinas padeda drąsiems, laimina impulsyvumą bei optimizmą!


Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti, o jei jau regėti, tai šviesą, ugnį, savo atspindį veidrodyje. Sapnas bus pranašiškas, jei iškart po jo atsibudote ir ryškiai atsiminėte visą. Blogai buvo kur nors lipti, ropštis į kalną, uolą. Tačiau geriausia, jei nieko nesapnavote, – vadinasi, šiuo metu neturite rimtų problemų.

Blogas ženklas: jei netikėtai gestų ugnis, šviesa, ką nors išlieti, jei drabužis suplyštų, siūlė prairtų.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, vinį – vidinio tvirtumo įgijimas, jei ant jūsų nukristų paukščio plunksna.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis – susitaikymo, nusiraminimo metas, nepalankus svarbiems reikalams (finansiniams ypač) tvarkyti; palankios spalvos – geltona, žydra, elektrinė.

Avinas (03 21–04 20). Mokėkite susitaikyti su tuo, kaip yra, – kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius, sutuoktinį gali būti neteisinga (ir jiems visiškai neįdomi). Venkite teisti, smerkti. Nors tai ir nebus paprasta, trukdys pilnaties įaudrintos emocijos – greitai užsigausite, atgys senos nuoskaudos, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus – galite įgyti klastingų priešų. Vis dėlto vakaras atneš taiką ir ramybę.


Jautis (04 21–05 20). Už mažus nusižengimus – didelės baudos. Tikėtini apmaudūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe. Nepalanku tvarkyti dokumentų, juridinių reikalų. Kad ir kuo užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Gali netikėtai pablogėti sveikata – jei sunegaluotumėte, nutraukite bet kokius darbus ir imkite gydytis iš karto. Ir nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėti su pareigūnais. Labiau pasaugokite darnius santykius su savo pora. Jei jūsų santykiai įtempti, vakaras jums padės rasti bendrą kalbą.

Dvyniai (05 21–06 21). Galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės ir įsivelti į kokią nors avantiūrą. Tai bus svarbu ir širdies reikaluose – šios dienos susižavėjimai paskatins tuščias viltis. Nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą – ne laikas ko nors prašyti, ko nors tikėtis. Tik nesivelkite į avantiūras, nepažeidinėkite įstatymų. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – šiuo metu jie gali patirti žalingą įtaką. Vakaras romantiškas. Gali užsimegzti naujas ryšys. Tik vargu ar tai ilgam.

Vėžys (06 22–07 22). Greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip kalbant, būsite įtaigūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis, taip pat mėgstančiais kitiems nurodinėti, mokyti. Nekeiskite senų įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Būkite atsargūs, priešiški asmenys jaus jūsų silpnąją vietą ar pasinaudos paslaptimi, kad šantažuotų. Patartina vengti bendravimo su svetimais žmonėmis, neužmezginėti naujų pažinčių. Nepamirškite, kad šiandien būsite labiausiai reikalingi artimiesiems. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Liūtas (07 23–08 22). Verta dažniau patylėti: nesišvaistykite pažadais, nesidalykite naujienomis. Nesistenkite visiems padėti, visur dalyvauti. Dėl neapdairių šios dienos žodžių, neapgalvotų veiksmų, galite būti kuo nors apkaltinti. Deja, jūsų aplinkoje ne visi sąžiningi ir atsakingi, tad ne tik neteisingai gali traktuoti jūsų elgesį, bet ir mėginti jus suklaidinti – nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Svarbiame reikale niekuo nepasikliaukite: elkitės pagal vidinio balso nurodymus. Nors apskritai geriausia atidėti savaitei visus svarbius reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Sunkoka diena, ypač tiems, kurių poreikiai pranoksta galimybes. Nepersistenkite, venkite rizikingų avantiūrų, jei ko nors labai užsinorėsite: daikto, žmogaus ar šiaip aukšto įvertinimo. Blogas laikas pirkti vertingus daiktus, tvirtinti sandorius, imti paskolas. Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir pagalbą priimti – gal jus bandoma papirkti? Blogas laikas juridiniams bei piniginiams, turto reikalams tvarkyti. Netinka ir nieko skolinti, investuoti.


Svarstyklės (09 23–10 23). Galite iš esmės suklysti vertindami savo galimybes bei elgesį: jums atrodys, jog esate teisūs, tačiau aplinkiniai manys priešingai. Nebūkite pikti ir kategoriški – tai todėl, kad nenorite kitų suprasti. Objektyvumo stigs bendraujant tiek su artimaisiais, tiek su svetimais. Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai bei santykiams su šefu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su šefu – savo galimybes bus lengva pervertinti. Bus didesnė traumų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepasiduokite emocijoms – jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais bei šefu. Tai nepalankus metas – imkitės tik privalomų darbų, tvarkykite tik tuos reikalus, kurie vien nuo jūsų priklauso, – kitais pasikliauti pavojinga. Ne laikas apsisprendimams bei finansiniams reikalams tvarkyti – būsite pernelyg įtaigūs, priklausomi nuo įvairių nuomonių. Ką galite, atidėkite kitai savaitei, o šiandien venkite nervintis, stenkitės daugiau ilsėtis. Anksčiau eikite miegoti.

Šaulys (11 23–12 21). Nuotaikos, kaip ir jūsų norai, ketinimai greitai kis, bet pasistenkite to aplinkiniams neparodyti ir neatskleisti jiems šios dienos apsisprendimų – galite susikompromituoti kaip nepatikimi, nenuoseklūs. Į ką nors kreiptis patarimo, pagalbos neverta – didelė meškos paslaugos grėsmė. Tad mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų – pasitikėdami kitų žodžiais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite. Taps pavojinga draugams bei šefui pinigus skolinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepalankus metas. Neskubėkite žengti lemtingo žingsnio karjeroje bei finansiniuose dalykuose – pajudėję viena kryptimi atsidursite kitur, nei norėjote. Į pasiūlymus, gautus iš vadovybės ar potencialaus darbdavio, reaguokite santūriau, atsakymą verta duoti nebent kitą savaitę ar apskritai atidėti mėnesiui. Na, o šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Būkite atidesni tėvų sveikatai ir venkite juos nervinti – net jei labai nenorėsite, pasistenkite diplomatiškai sutikti su jais.

Vandenis (01 20–02 18). Nepervertinkite savo žinių, mokėjimo bei sėkmės, niekur nerizikuokite, nepersidirbkite – tai pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Ir nepersistenkite tiek žadėdami, tiek prašydami, tiek duodami ar imdami. Galimi nesklandumai santykiuose su užsieniečiais, nemalonios žinios iš partnerių užsienyje – tik neskubėkite daryti išvadų, nusiminti. Nepatartina vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais, taip pat užsieniečiais – per juos galimi nemalonumai. Nepalanku priimti svečių.

Žuvys (02 19–03 20). Sudėtingas laikas. Įsiklausykite į nuojautas, nedarykite to, ko nesinori. Ne laikas bus ir rizikuoti pinigais, sėkme veikloje. Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos, priverstinės išlaidos. Pasistenkite atsiteisti su skolintojais ir susitaikyti su įtakingais priešais (kol ne vėlu). Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu. Likite ištikimi mylimam žmogui, venkite pavyduliauti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą