Palmiros horoskopas antradieniui, kovo 23 d.

Antradienis – sudėtinga, konfliktinė diena, kai geriau nepriiminėti jokių atsakingų sprendimų bei su niekuo nesiaiškinti santykių – pakaks painiavos, nesusipratimų, tiesiog neteisybės. Blogas laikas svarbiems susitikimams, pasitarimams, susirinkimams, deryboms – gresia ginčai, konfliktai. Nebūkite kategoriški – mokėkite įvertinti partnerių nuomonę, išgirsti oponentų nuomonę. Deja, karštakošiškumas, nelankstumas, kategoriškumas gali rimtai pakišti koją.

Tai nepalanki diena darbui su dokumentais, informacija. Nepalankus laikas besimokantiems – bus sunku susikaupti, suprasti naują medžiagą, sudėtinga prisiminti seną medžiagą. Kenks išsiblaškymas, skubėjimas. Saugokite dokumentus, raktus, asmeninius daiktus – galite kur numesti ir ilgai nerasti. Sudėtingas laikas transporto tarnyboms, žiniasklaidai.

Labiau grės traumos gamyboje, buityje bei kelyje. Būkite labiau atsargūs su aštriais daiktais bei įrankiais, su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Ir nerizikuokite vairuodami ar eidami gatve – išaugs avarijų tikimybė. Tikėtinos vagystės. Labiau pasisaugokite rankas, galvą. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapne gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite nereikalingo jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį – pergalė kovoje su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti pastelinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis – išbandymų metas, kai daug ko norisi, daug ko reikia, tačiau bet kokios pastangos gali atsimušti į nepajudinamas kliūtis. Nesijaudinkite – tai laikina. Būkite lankstesni bendraudami su viršininkais, o taip pat namuose su šeimos vyresniaisiais. Likite atsargūs kelyje.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį verta atidžiau apgalvoti savo veiksmus. Kantrybė šiandien apskritai pravers – bus svarbu neparodyti savo pirmos reakcijos, taupyti jėgas bei laiką. Labiau pasisaugokite sukčių, apgavikų.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį iš pusiausvyros gali išvesti ir nedidelis ginčas su antrąja puse. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą, planuoti būsimas išlaidas. Nepalankus laikas finansiniams susitarimams. Didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį venkite ginčų, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Atidžiau pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite žadėti. Ir venkite įsipareigoti prieš savo valią. Beje, aplinkiniai gali nenorėti jūsų išgirsti, suprasti ar atsisakyti vykdyti jums duotus įsipareigojimus. Nerizikuokite kelyje, atsargiau su aštriais įrankiais. Didelė traumų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį esamus rūpesčius būsite linkę pernelyg dramatizuoti. Nevertėtų gilinti į susikaupusius sunkumus, juolab mėginti kažką išspręsti, pakeisti. Atidėkite bent kelioms dienoms dabartinių problemų sprendimą. Labai nepasikliaukite draugų žadama pagalba.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį galite susidurti su priešprieša. Kad ir ką išgirsite, kad ir kas nutiktų, neužsipliekskite, nepulkite aiškintis santykių bei nesiimkite nieko keisti. Didelė konfliktų, traumų tikimybė – neskubėkite, nesistenkite būti pirmi ir teisūs – tai per brangiai kainuos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį rūpesčiai dėl namų ar tėvų gali priversti pakeisti dienos planus. Beje, gali tekti pakeisti planus, susijusius su tolimomis kelionėmis. Darbe pasistenkite itin korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis ir venkite rodyti savo nepasitenkinimą vadovybei.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį viskas gali pasirodyti geriau, nei yra iš tiesų. Nesitikėkite, jog dabartinės problemos spręsis greitai bei lengvai. Gali kilti konfliktų namuose bei darbe. Labiau pasaugokite savo darbo vietą. Būkite atidesni sveikatai. Didesnė autoavarijų, vagysčių tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti ties reikalais, įvairūs kliuviniai gadins nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, dalykinių partnerių pasipriešinimą, skeptiškumą. Galite nukentėti per liežuvautojus, melagius, vagis, apgavikus, pavyduolius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį labiau pasistenkite suvokti kito poziciją bei neskubėkite reikšti savo nuomonės. Itin venkite ginčų su sutuoktiniu. Ir nebūkite dėl nieko tikri, tad neperšokę duobės nesakykite „op“ – pačiu atsakingiausiu momentu gali viskas pasikeisti. Bus nemenka traumų, nesėkmių kelyje bei tolimose kelionėse tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis daug kuo nemalonus: nei artimieji, nei vadovybė jūsų nenorės suprasti. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui, reikalus bei keliones atidedant kitoms dienoms. Būkite atidesni savo sveikatai.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį viskas atrodys geriau nei yra iš tiesų, tad galite įsivelti į avantiūrą. Deja, tai išbandymų diena, kai pasiteisina taisyklė, kad gerais norais kelias į pragarą nutiestas. Galimi rūpesčiai dėl vaikų – būkite jiems kantresni, atlaidesni. Įsimylėjusiems neverta aiškintis santykių – apkaltinti bus lengva, o štai pateisinti...

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą