Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 2 d.

Penktadienį imkitės analizuoti, narplioti konkrečias problemas. Tai apskritai geras laikas praktinei veiklai, kai reikia veikti, o ne postringauti, įkūnyti idėjas, o ne jas generuoti. Tinkamas metas ir aiškintis įvairius nesklandumus darbe su reikalo žinovais, su kolegomis, klientais. Derėtų apsispręsti ir finansiniu klausimu. Galima pasirašinėti įvairius susitarimus, sandorius.

Diena bus tinkama užmegzti dalykiškus ryšius, taip pat vykti į komandiruotes. Bus geras laikas įvairiems pasitarimams bei susitarimams.

Tiesa, venkite konfliktų, ne laikas ir santykius nutraukti – atvirkščiai, siekite susitaikyti, atgauti dvasios pusiausvyrą.

Palanki diena iškrovos dietoms, organizmo valymui. Kovokite su baime, iliuzijomis.

Ši diena nėra tinkama romantiškiems susitikimams, pažintims.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, ugnį regėti ar savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį –nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis ramus, šeštadienis itin palankus susitelkimui, sekmadienis – šventimui, bendravimui su vyresniais šeimoje; šeštadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; sekmadienį palanki oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia; pirmadienį palanki mėlyna spalva, vengtina geltona, žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis – iš esmės palanki diena spręsti painius klausimus. Laukia malonūs susitikimai, geros naujienos iš toli.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį verta stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse – tai padės įveikti esamus sunkumus. Ne laikas aiškintis santykius su pora, kelti ultimatumus.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį siekite susitelkti, kad užbaigtumėte vilkinamus darbus, bei tesėti neįvykdytus pažadus dalykiniams partneriams, sutuoktiniui. Neatsisakykite niekam padėti, tik nesiimkite nieko teisti – net jei esate teisūs, vargu ar ką įrodysite.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį pervargsite dėl niekų. Tad mokėkite atseikėti pirmaeilius darbus nuo antraeilių, būtinus pokalbius nuo tuščių.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis palankus, kad ir kuo užsiimsite – jūsų laukia pasisekimas. Nors pavasarinės nuotaikos ir blaškys susitelkti ties darbais, tačiau prisiverskite – jie eisis itin sklandžiai, na meilės pasimatymus geriau atidėti.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį daug neplanuokite, imkitės tik privalomų darbų. Palanku baigti didesnį veiklos etapą. Ir labiau susikaupkite: būsite linkę pamiršti, ką kalbate, kur ką pasidedate. Būkite labiau atidūs šeimos valiai, nei šefo, kolegų ar draugų interesams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį galite išgirsti svarbių naujienų, gauti gerų pasiūlymų. Siekite daugiau bendrauti, būkite lankstesni, draugiškesni – tuomet pasieksite tikrai puikių rezultatų. Bičiuliška pagalba bus svarbi šiandien bei artimiausiu metu.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – pats laikas sunkiems, privalomiems darbams nudirbti. Palanku spręsti finansines problemas – pasiekti rezultatai jus džiugins, bus stabilūs. Palankus metas ilgalaikiams finansiniams susitarimams.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį bus svarbu elgtis energingai, bet ne agresyviai. Palanku labiau pakovoti už savo teises, principus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį stigs jėgų – imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Tinka imtis nebent darbų užbaigimo – naujiems darbams bei įsipareigojimams ne laikas.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį įtampa gali išaugti. Vis dėlto diena tinkama imtis svarbių reikalų tvarkymo. Pats laikas nustebinti pasaulį! Tiesa, bendraudami būkite taktiškesni – galimas netikėtas konfliktas.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis palankus užvilkintų reikalų pagreitinimui. Ieškokite draugų, pagalbininkų. Ir būkite pakantesni – ne laikas ką nors teisti, smerkti. Venkite aiškintis santykius šeimoje, būkite atidesni artimųjų nuotaikoms.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą