Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 25 d.

Ypatinga diena – vidudienį įvyks Saulės užtemimas Skorpiono ženkle (maksimali fazė 14 val. 1 min. Vilniaus laiku ir 11 val. 1 min. pagal Grinvičą). Šis Saulės užtemimas gali išjudinti giluminius pasąmonės klodus, priversdamas išvysti tai, nuo ko bėgome, ką nuo savęs slėpėme.

Būsime priversti radikaliai spręsti pribrendusias problemas, nuo kurių anksčiau mėgindavome išsisukti. Tai bus transformacijos metas, ir jei ji vyks savo noru, viskas susidėlios sklandžiau, tačiau besipriešinantiems permainoms, nenorintiems keistis užtemimas gali atnešti nemenkų sunkumų, apribojimų. Dabar teks susitaikyti, kad likimas iš mūsų gali atimti tai, kas mums jau nebepriklauso... Jei esate suinteresuoti patirti mažiau stresų, patartina ryte iki užtemimo kritiškai įvertinti, kas atgyveno, ko jums nebereikia, ir to atsisakyti. Asmeninio komforto, savo pretenzijų apribojimas dabar bus naudinga akcija.

Užtemimas leis pamatyti ir ką aplinkiniai slėpė nuo jūsų. Kaukės taps skaidrios. Dabar galėsite suprasti tikrą jums svarbaus asmens požiūrį į jus. Apgaulės, klasta, ypač meilėje arba piniginiuose, turto reikaluose atsiskleis. Yla išlys. Dėl užtemimo įtakos spalį, lapkritį, būkite atsargesni investuodami, skolindami pinigus – galima jų ilgai neatgauti. Labiau pasaugokite savo darbo vietą. Nepatartina keisti darbovietės ar imtis kažko visiškai naujo. Taip pat būkite atidesni, atsargesni ką nors veikdami su elektra, elektros prietaisais, su kompiuteriais, modernia technika. Na, ir labiau pasaugokite darnius santykius su tais, kuriuos mylite, vertinkite draugystę, būkite pagarbesni už save vyresniems bei viršesniems asmenims – tėvams, seneliams, vadovams. Šiandien bei artimiausiu metu išaugs traumų dėl kritimo iš aukščio, neatsargaus elgesio su technika, elektros prietaisais tikimybė. Labiau pasaugokite stuburą, kojas, kelius, akis. Antradienį netiks pradėti naujus darbus (nebent kažką planuoti nuo 13 val. 49 min.). Itin apgalvotai reikėtų elgtis darbe – galimi įvairūs nesusipratimai, gamybinis brokas, nepagrįsti konfliktai, traumos. Netinkamas laikas ir meilės pasimatymui. Šiuo metu esate pakankamai akli – vėliau galite rimtai pasigailėti dėl dabartinių žingsnių. Taip pat diena nėra palanki pramogavimui, šventimams. Venkite svaigalų. Na, o vienintelis dalykas, kuris šiandien visiškai nepavojingas ir net naudingas – tai dovanojamas bei labdara. Šiandien patartina ilgiau pabūti prie ugnies, į ją žiūrėti. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė, jame pasiklysti – atmintį prarasti, ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai. Blogas ženklas: jei gestų be priežasties ugnis, šviesa, jei namuose koks augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam. Geras ženklas: gauti dovanų kokį augalą, gėlę – sėkmė, netyčia apsiplikyti – išsivalymas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis – įtempta, pavojinga diena, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti esama gerove, pasiekimais karjeroje, sukauptu turtu, sveikata. Ne laikas tvarkyti svarbius reikalus – galite gauti priešingą rezultatą.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimus! Dabar bus svarbu likti teisingiems bei sąžiningiems, o taip pat lankstiems, apdairiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį nereikėtų vengti pareigų bei darbų, ypač neatliktų anksčiau. Taip pat likite nuoširdūs bei sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, ypač savo vaikams, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą. Labiau saugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas, – nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Būkite taktiškesni su žmogumi, kurį mylite. Mokėkite girdėti, ką sako vaikai.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį likimas gali sustabdyti, nublokšti atgal. Nenuliūskite – tai laikina ir į naudą. Dabar derėtų užsiimti senomis problemomis, nieko naujo nepradėti, niekur nesiveržti. Labiau pasirūpinkite šeima.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį siekite viską apgalvoti bei neskubėdami ieškoti būdų išspręsti susidariusią painiavą. Itin atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Siekite būti kuo geriau informuoti. Ne laikas pasirašinėti atsakingus dokumentus, pirkti vertingus daiktus. Nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį būkite atsargesni, nerizikuokite pinigais bei sveikata. Neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, ypač veiklos, neskubėkite įsipareigoti – palikite sau judėjimo laisvę. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliavimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį reikalai vystysis kiek kitaip nei planavote – gali tekti užsiimti nesutvarkytai reikalais, skolomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas – tiesa, likite atsargūs. Venkite ir konkrečių asmeninių įsipareigojimų. Itin atidūs bei atsargūs turi būti tie, kieno gimtadienis šiomis dienomis.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – pasyvus metas, ne laikas aktyviems veiksmams. Atsiribokite nuo neprivalomų darbų, bendravimo. Siekite vadovautis nuojauta. Daugiau laiko pabūkite vieni. Ilgiau žiūrėkite į liepsną.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nesistenkite pakreipti įvykių kita linkme jėga. Pagalbon kviestis irgi neskubėkite – rinkitės, su kuo dalintis savo rūpesčiais, iš ko prašyti paramos. Su visais stenkitės sutarti gražiuoju. Beje, rytas tinkamas su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį draugišką ryšį.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį gali prislėgti sąžinės priekaištai už neatliktus darbus ar neįvykdytus įsipareigojimus šeimai. Iš tiesų, derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui kažko kito imtis. Venkite kategoriškų sprendimų, ypač susijusių su karjera.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nemanykite, kad esamos problemos lengvai pasiduos. Ne laikas skubinti įvykius – jau už kelių dienų būsite stipresni bei sumanesni. Galimi nesusipratimai, reikalų strigimas, net apgaulės per užsieniečius, įtakingus asmenis ar pareigūnus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą