Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 1 d.

Penktadienis – gerųjų permainų, naujos pradžios metas: įsižeidžia nauja viltis. Diena padalinta į dvi dalis. Iki pat jaunaties, kuri stos 9 val. 24 min., tinkamas laikas atsiprašymui, taikymuisi, ypač jei susipykote per pastarąjį mėnesį. Nuo 9 val. 24 min. prasideda naujas Mėnulio mėnuo: imkite galvoti apie ateitį – šiandien šviesių svajonių, drąsių užmojų metas. Tai ne tuščia – jaunaties svajos pildosi. Tad galvokite tik gerai – jumyse neturi būti nė lašo abejonės. Ir likite dosnūs.

Tinka tvarkyti reikalus, kurie lems ilgalaikę jūsų ateitį, susitikti su žmonėmis, kuriuos itin vertinate, mylite, kuriuos norite nudžiuginti, sustiprinti, palaikyti, įkvėpti.

Diena itin reikšminga vyrams, vadovaujantiems asmenims, kariškiams bei sportininkams, o taip pat vaikams.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai, jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – greitu laiku įveiksite dabartinę krizę.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jai kas netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis puikus įvairiems susitikimams, bendravimui, šventimams; šeštadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva; sekmadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; pirmadienį palanki oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis šaunus – jus išgirs, supras, įvertins, pagerbs. Užmegztos pažintys, įvykę susitikimai gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime, bus perspektyvūs, ilgalaikiai. Užsiimkite svarbiausių reikalų tvarkymu. Tai, beje, geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kas nėra tikri savo jėgomis.

Jautis (04 21–05 20). Kantriems, tiems, kas ilgai laukė, brandino kažkokią idėją, penktadienį pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iškart nepajusite – teks sulaukti mėnesio pabaigos (gal net gimtadienio). Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite – atidėkite tai.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį laukia įkvepiantys susitikimai, perspektyvūs pasiūlymai. Tai, ką šiandien svarstysite, dėl ko tarsitės, vėliau atneš sėkmę, pripažinimą. Vakaras palankus susitikti su senais draugais – pasikvieskite juos į svečius.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienio pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Anksti ryte verta aptarti santykius sutuoktiniams, norintiems susitaikyti – tik nepamirškite apie romantiškas dovanėles.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis šaunus – aplinkiniams darysite nemenką įspūdį bei įtaką. Tai lyderystės metas, ir jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų ar viršininką, pasikalbėkite su jais.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – palanki diena spręsti skolų, mokesčių problemas. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienio rytas tinkamas taikymuisi su antrąja puse – nebijokite parodyti iniciatyvos. Na, o vakare raskite dar kartą laiko meiliam pokalbiui su sutuoktiniu – tai naujai įkvėps jūsų jausmus. Šiandien tinkamas laikas užmegzti su kažkuo sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį gerai tvarkyti svarbius dalykinius reikalus – tai tinkamas metas atsakingam sprendimui: jūsų pasirinkimas bus teisingas. Na, o gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi įvairiomis prasmėmis. Palanku pasirašinėti naują darbdavystės sutartį. Tinka tikrinti sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis sėkmingas, kai galima atsigriebti už ankstesnius pralaimėjimus, o klaidas, trūkumus paversti nauda, privalumais. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis (draugai, romantiški nuotykiai, mokslai, žalingi įpročiai). Jei jums reikia susitaikyti su mylimu žmogumi, pasikalbėkite ryte.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį imkitės tik to, kas išties neatidėliotina, o visa kita atidėkite sekmadieniui bei kitos svaitės pradžiai. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su paveldėjimu.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienio ryte verta taikytis su artimaisiais, broliais, seserimis. Tądien teks nemažai bendrauti, draugams, giminaičiams padėti. Tačiau ir patys galite sulaukti svarios paramos, užtarimo. Įsiklausykite į patarimus, pamokymus, pastabas, kritiką – vertinkite tai kaip vertingas dovanas.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį būkite atkaklūs, tačiau ir gerbkite jums pavaldžių asmenų bei draugų nuomonę, patarimus, tuomet daug nuveiksite. Verta spręsti bendravimo nesklandumus su kolegomis, viršininku. Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus. Palankus metas sveikatos apžiūrai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą