Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 25 d.

Penktadienis sudėtingas, taps svarbu nusiteikti ramiai, į viską reaguoti atlaidžiai, geraširdiška šypsena! Tai bus įtemptas pilnaties metas, kai emocijas sunku suturėti, ir pakanka menko krepštelėjimo prieš jus, kad pasišiauštumėte. Patys irgi likite apdairūs, kad nieko neįžeistumėte – aplinkiniai (o ir jūs patys) bus linkę ne tik greitai užsigauti, bet ir ilgam išsaugoti nuoskaudą.

Svarbių reikalų tvarkymui ne pats geriausias metas – pakaks painiavos bei kitokių nesusipratimų. Netiks pradėti naujus darbus, tvirtinti sandorius. Ne laikas jokiems svarbiems (ypač finansiniams) įsipareigojimams.

Penktadienį 14 val. 20 min. Neptūnas pradės judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis arba retrogradinis judėjimas tęsis iki gruodžio 1 d. Kai Neptūnas retrogradinis, labiau nugrimztama į vidinį pasaulį – verta analizuoti savo nuojautas, baimes, kompleksus, palankus darbas su psichologu. Tinka gydyti alkoholizmą, narkomaniją bei kitas priklausomybes, depresiją.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jie šalia jūsų namo medis sulūžtų ar jūsų lazda, skėtis nulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartina rinktis ramų, santūrų poilsį; šeštadienį palankios šviesios, ryškios spalvos, venkite blankių, tamsių tonų; sekmadienį palanki geltona, žydra, žalsvai melsva, vengtina raudona, oranžinė, alyvinė; pirmadienį patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius, vengtina ryški geltonai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Net jei gausite naudingą pasiūlymą, apsisprendimą atidėkite. Jei teks bendrauti su vadovybe, būkite aiškūs, konkretūs – kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis jums palankus, tačiau galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis klaidinantis – galite neįvertinti pavojaus. Veikloje per nepasižiūrėjimą galite padaryti klaidų. Bus didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies – ir nesibijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už viršininką, darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias tolimesnei karjerai.

Mergelė (08 23–09 22). Net jei penktadienį pajusite energijos antplūdį, vis dėlto nesiimkite svarbių reikalų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį niekur neskubėkite ir venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Šiandien geriausia likti namie bei netvarkyti svarbių profesinių reikalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis apgaulingas. Ne laikas svarbiems finansiniams sprendimams. Nesiaiškinkite meilės santykių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis netinkamas svarbiam apsisprendimui. Ne laikas ir rizikuoti tiek dirbant, tiek bendraujant, keliaujant.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų bei paskalų nešiotojų. Ir nesiveržkite prie darbų, atidėkite, ką galite.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis permainingas – gali tekti persiorientuoti, galbūt grįžti prie senos neišspręstos problemos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą