Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 15 d.

Savaitgalis bus ramesnis, jei liksite ramūs bei nuoseklūs, taikūs. Tie, kas linkę nepaisyti autoritetų ar vyraujančių visuomeninių nuostatų, gali sulaukti nemalonumų.

Šeštadienis kiek smagesnis ir tinkamas bendravimui, šeimos susibūrimams, saikingiems šventimams. Susitikite su draugais, pasikalbėkite rūpimais reikalais, pasiaiškinkite, kas jus slegia – bendrai rasite išeitį.

Būkite atidesni kelyje, atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Likite saikingesni valgydami, vaišindamiesi, pramogaudami.

Į sapnus iš penktadienio į šeštadienį galima nekreipti dėmesio. Vis tik gerai, jei regėjote veidrodžius, ryškią šviesą, žvaigždes, ypač Paukščių taką.

Blogas ženklas: ką nors išpilti – neturtas, jei drabužio siūlės prairtų – artimo žmogaus liga, jei netyčia užgestų ugnis, šviesa – neįgyvendinsit dabartinių ketinimų, jei valgis nuo stalo kristų – gresia vagystė, jei nagas moteriai užlūžtų – galimas neplanuotas pastojimas.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, vinį – vidinio tvirtumo įgijimas, jei virš galvos atsitiktinai įsižiebtų ryški šviesa – mirusiųjų apsaugos ženklas.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis iki pavakarės smagesnis, bet po 18 val. neverta kur nors vykti, svečiuotis, – bendravimo irgi reikėtų vengti. Pasisaugokite vagių.

Jautis (04 21–05 20). Būkite kuklesni bei taupesni – neišlaidaukite bei dažniau patylėkite, o taip pat venkite žadėti. Ir atidžiau kitų pasiklausykite, tiesa, kritiškai – netikėkite viskuo, ką išgirsite.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite atlaidesni, kantresni bendraudami su sutuoktiniu, vaikais, mylimu žmogumi, mat jūsų reakcija gali būti agresyvesnė nei įprasta – nepasiduokite impulsui.

Vėžys (06 22–07 22). Vargu ar aplinkiniams bus svarbu jūsų nuomonė, poreikiai bei kilnūs tikslai. Neverta dėl to nuliūsti ar pakeisti savo įsitikinimus. Gal tik reikėtų atsisakyti reikšmingų ketinimų, pvz., įsigyti kokį brangų bei svarbų daiktą šeimos labui ar jūsų veiklos tobulinimui.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienio optimizmas gana apgaulingas – mažiau vilkitės, mažiau planuokite, elkitės taip, kad nereikėtų rizikuoti sveikata, turtu.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atidūs savo tėvams, švelnesni vaikams, sutuoktiniui. Venkite kategoriškų sprendimų, nekurkite planų bei jais nesidalinkite su kitais – nepasakokite savo užmačių šeštadienį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neabejokite tuo, ką anksčiau darėte, ir neskubėkite patikėti naujais pranašais (ne tik religijoje...). Neieškokite naujų guru – jie nuvils, suklaidins. Ne pats geriausias laikas kelionėms, viešnagėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Bus svarbu kontroliuoti savo emocijas – stenkitės į save vis pažvelgti iš šalies. Kritiškiau vertinkite asmenis, bandančius paveikti jūsų nuomonę, įpiršti savo tiesas ar jausmus, – naujų tiesų, naujos meilės neieškokite. Ir labiau saugokite savo pinigus bei turtą.

Šaulys (11 23–12 21). Nebus lengva šeštadienį išlaikyti savitvardą, likti diplomatiškiems, tolerantiškiems. Galimi nuostoliai, netektys, nusivylimai. Nesiimkite nieko kategoriškai spręsti, laukite. Būkite atidūs sutuoktiniui, pakantūs vienas kito nuomonei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį gali tekti susirūpinti, kaip puoselėti sveikus santykius šeimoje. Beje, pradėkite nuo smulkmenų (tarkim, mažųjų dėmesio ženklų) bei nuo tvarkos namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį lyg ir gerai jausitės, palankiai klostysis aplinkybės, bet dėl kažkokios smulkmenos viskas gali imti ir subyrėti.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite su šeima – nepatartina niekur vykti. Labiau saugokite vaikus, būkite atidesni tėvų sveikatai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą