Tai permainų metas

Permainų metas, pasyvus ir gana ramus iki 15 val. Vėliau atvirkščiai – aktyvių ir drąsių veiksmų laikas, kai norisi paimti likimą į savo rankas ir viską keisti. Iki 15 val. netinka nieko nauja pradėti, pasirašyti atsakingų dokumentų. Vėliau galima tartis dėl ilgalaikių projektų. Tiesa, kurti ir aptarinėti finansinius planus derėtų itin atsargiai – situacija šiuo klausimu gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Po 15 val. bus geras laikas bendrauti, ypač su aukštais, svarbiais asmenimis. Bus palanku aptarinėti profesinius, karjeros klausimus – būkite atidūs išgirstiems dalykams, jie gali nulemti jūsų dalykinę ateitį ar padėti išspręsti kilusias problemas. Šios dienos pokalbiai ypač galėtų padėti tiems, kurie pasijusto esą aklavietėje, – rasite išeitį: įsižiebs šviesa tunelio gale. Šiandien 14 val. 56 min. Marsas įeis į Šaulio ženklą, kuriuo judės iki kovo 17 d. Marsas Šaulio ženkle skatins optimizmą, įkvėps veiklumą, gerins organizuotumą. Augs poreikis keliauti į tolimas šalis, ką nors veikti užsienyje, aktyviau bendradarbiauti su užsieniečiais, pažinti svetimas kultūras, religijas. Tiesa, bus polinkis pervertinti savo jėgos – patartina per daug neužsibrėžti.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs, jei regėjote artimuosius. Suprasti reikėtų tiesiogiai. Blogai buvo regėti mirusiuosius – liga, nuostoliai. Gerai sapnuoti arklius, pasagas – sėkmingai išspręsite susikaupusias problemas, draugus – sulauksite jų pagalbos. Mokykla, mokytojai – sunkumai darbe, namuose, taip pat moksle. Vežimas su arkliais, automobilis – netikėtas kraustymasis į kitą gyvenamąją vietą.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų, katė apdraskytų.

Geras ženklas: draugiški naminiai gyvūnai, rasti veidrodžio šukę, jei paukščio plunksna ant jūsų užkristų, netyčia sušlapti, sulyti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis permainingas, žada staigmenas, tad būkite pasiruošę netikėtumams, planų pasikeitimui.

Avinas (03 21–04 20). Gerų permainų diena: pagaliau Marsas išeis iš jūsų išbandymo ženklo Skorpiono ir nuo 15 val. Marsas jau atsidurs Avinams itin palankiame ženkle – Šaulyje. Gyvenimas vėl sušvis kitomis spalvomis ir dabar jau ims spręstis visi jums svarbūs klausimai. Gal tik ne taip greitai, kaip norisi... Neatsisakykite vakare pakvietimo į svečius – galima džiugi pažintis.

Jautis (04 21–05 20). Būsite stiprūs, nemažai pavyks nuveikti. Draugų, kolegų, partnerių pagalba bus lemtinga, tad neatsisakykite priimti svetimą gerą valią. Beje, Marsui įėjus į Šaulį galite pradėti stresuoti daugiau, nei to reikėtų, tad nuo šiandien bus svarbu išmokti į viską žvelgti su humoru ir aiškiai žinoti, kad nesklandumai laikini. Tiesiog atėjo laikas ko nors atsisakyti, paruošti vietą kai kam naujam.

Dvyniai (05 21–06 21). Nerizikuokite finansų srityje – dabar geriau žvirblis rankoje. Venkite konfliktų – jūsų žodžiai bei veiksmai turi būti apgalvoti, ne laikas veltis į ginčus su partneriais.

Vėžys (06 22–07 22). Permainų laikas, kai tenka keisti pozicijas darbe, santykių su kolegomis, vadovybe srityje. Pasistenkite nuo ryto sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų. Vakare būkite atidesni sveikatai – neleiskite sau nervintis dėl niekų. Ir venkite priekaištauti artimiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Ypač antra dienos pusė nebloga užmegzti naujiems dalykiniams ryšiams ar siūlyti savo sumanymus vadovybei. Įvykių neskubinkite – gana greitai viskas savaime susitvarkys net greičiau, nei dabar tikitės.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmingas metas, tik būkite atviri išgirstiems dalykams. Tai geras laikas spręsti susikaupusias problemas draugams padedant, plėsti pažinčių ratą, ieškoti rėmėjų, užtarėjų. Šiandien reikėtų pradėti mokytis labiau prisiderinti prie tų, su kuriais esate susieti meilės, giminystės ar bendro reikalo ryšiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės tik būtiniausių darbų – stenkitės, kad šiandien turėtumėte daugiau laisvo laiko poilsiui, pabendrauti su gerais draugais. Nieko nauja nepradėkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Marsas jūsų ženkle bus iki 15 val. ir tai padės sudėlioti visus taškus ant i. Vėliau prasidės ramesnis etapas, kai nebereikia kovoti, įrodinėti, o verčiau susitaikyti, prisitaikyti ar nusišypsoti. Antrą dienos pusę jau nederėtų veltis į ginčus – nepervertinkite savo nuomonės, žinių, mokėkite nusileisti pirmi: ypač šiandien derėtų atkreipti daugiau dėmesio į aplinkinių nuomonę, patarimus, įspėjimus. Nebūkite kategoriški, venkite atvirai reikšti savo nuomonę, nesivelkite į konfliktus – savo veikloje įgysite priešų.

Šaulys (11 23–12 21). Nuo 15 val. Marsas – jūsų ženkle, tad atsigausite. Dabar jau viskas jūsų rankose! Ar sugebėsite pasinaudoti likimo suteiktomis privilegijomis? Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus (tik po 15 val.) – jie bus perspektyvūs ilgam. Nuo šiandien (kol Marsas jūsų ženkle) bus palanku mokytis naujų dalykų, reikalingų jūsų veiklai, ar keisti darbovietę, vykti į komandiruotes, pradėti stažuotę, užsiimti veiklos plėtra. Šiandien naudinga iškrovos dieta.

Ožiaragis (12 22–01 19). Puiki diena iki 15 val. Vėlesniam laiku nieko svarbaus neatidėkite. Tai, ką atliksite iki 15 val., taps ilgalaikės sėkmės pagrindu. Tiesa, venkite rimtų finansinių įsipareigojimų, o pinigus skolinkite tik tuo atveju, jei galite tokią sumą padovanoti.

Vandenis (01 20–02 18). Pasyvus metas – daugiau dėmesio skirkite savo vidui, jausmams bei artimų žmonių nuotaikoms. Ne laikas tvarkyti svarbius reikalus, ypač pinigų ir turto. Puikus laikas priiminėti svečius savo namuose, palanku aplankyti tėvus.

Žuvys (02 19–03 20). Iki 15 val. sklandesnis laikas – pavyks daugiau nuveikti, susitarti svarbiu klausimu. Tik venkite įsipareigoti tvarkydami svarbius finansinius reikalus. Mažiau planuokite vakarui – vargu ar pavyks visur suspėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą