Palmiros horoskopas sekmadieniui, birželio 5 d.

Sekmadienis atneš nemaža pasitenkinimo, jei skirsite jį bendravimui, kelionėms – susitikite su bičiuliais, su žmonėmis, kurių nuomonę gerbiate, vertinate, aplankykite giminaičius. Vis dėlto šiandien gana agresyvus metas, kai greičiau žiebiasi ginčai. Kita vertus, tai tinkamas metas ginti principus, teisybę, savo šeimą, vaikus.

Palanku vykti į ilgalaikes, tolimas keliones, susitikti su užsieniečiais. Dideliems šventimams, kaip ir meilės pasimatymams, ne pats tinkamiausias metas. Patartinos ramios šeimos šventės. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo svarbūs tik spalvoti, aiškūs sapnai. Gerai buvo regėti arklius, šunis, blogai – kitus gyvūnus. Artimieji reiškė nelaimę, paukščiai – negerą žinią. Jei išvysite save nuogą – saugokite savo paslaptis, taip pat pasistenkite įvykdyti duotus pažadus – jus gali nubausti už žodžio netesėjimą. Blogas ženklas: išsitepti (ypač riebalais), išberti ne vietoje šiukšles, taip pat kruopas, grūdus, miltus, valgyti vištieną, apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė piniguose; rasti daug metalinių daiktų, ypač vienodų – netikėta sėkmė.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį, nors gali tekti užsiimti ir visai kitu, nei planavote, jūsų nuotaika liks puiki. Būsite žavūs, kūrybingi, tad aplinkinių dėmesio tikrai pakaks.

Jautis (04 21–05 20). Nors sekmadienis tinkamas kelionėms, bet geriau daugiau laiko praleisti namuose. Bet kokiu atveju bus svarbu, kad liktumėte su savais.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis puikus įvairioms kelionėms, turistiniams žygiams. Vakaro susitikimai padės įgyti jums svarbaus žmogaus pasitikėjimą, užsitikrinti reikalingo asmens paramą.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis palankus aplankyti šeimos draugus, pradžiuginti juos dovana. Tiesa, būkite atidesni kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį raskite daugiau laiko artimiesiems, kitaip galite išgirsti netikėtų priekaištų.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį tiks dalyvauti ir dideliuose susibūrimuose, vykti į įvairius susitikimus su draugais, giminaičiais. Nepatartina šiomis dienomis įsimylėti iš pirmo žvilgsnio – vėliau galite nusivilti dabartiniu pasirinkimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis žada įdomius susitikimus. Netikėtai gali atsinaujinti ir senas bičiuliškas ryšys.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis bus smagus, jei pasikviesite į savo namus senus, tikrus draugus – surenkite jiems mažą šventę.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį tapsite kiek griežtesni bei reiklesni artimiesiems, ir jį geriau praleisti ne šeimos rate, o draugų susibūrime.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis puikus viešnagėms – neužsisėdėkite namie. Bus didesnė traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį bus svarbu didesnį dėmesį skirti antrajai pusei – likite pagarbūs.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis palankus susitikti su žmonėmis, galinčiais paveikti jūsų karjerą. Ir venkite ginčų su savo pora – tiesiog klausykitės, žavėkitės!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą