Galimos kliūtys ten, kur nesitikėjote

Rytas iki 10 val. 45 min. nepalankus įvairiems susitikimams, užmegzti naujas pažintis, susitarimams, pasirašyti svarbius dokumentus. Šiandien apskritai geriau vengti atsakingų įsipareigojimų bei reikšmingų dokumentų tvirtinimo. Nepasikliaukite ir gaunama informacija – ją reikia kritiškai įvertinti, nuosekliai patikrinti. Tad neskubėkite priimti svarbių sprendimų atsižvelgdami į tai, ką šiandien sužinosite.

Įvykių neskubinkite – galimos kliūtys ten, kur nesitikėjote. Taip pat neverta tikėtis aplinkinių pritarimo, partnerių supratimo, kolektyvo paramos. Beje, jei šių dalykų nesieksite, remsitės tik savimi, galite sulaukti palaikymo. Rytmetį didesnė apgaulių, vagysčių, nelaimingų atsitikimų, avarijų kelyje, gamyboje, buityje tikimybė. Netinkamas laikas pirkti transporto bei ryšio priemonių.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Gerai buvo plaukioti švariame vandenyje – sėkmė, matyti paukščius – gera žinia. Tačiau blogai maudytis nešvariame vandenyje – liga, būti miške, pasiklysti jame – naujos baimės, matyti ugnį – saugokitės apgaulių, danties netekti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei be priežasties gestų ugnis, šviesa ar lemputė perdegtų – gresia liga, nesėkmė, saugokitės nužiūrėjimo, jei sulūžtų lazda ar šalia augantis medis – konfliktai, išsiskyrimas su draugais, artimaisiais, jei purvu aptaškytų – gėda, nuskinti gėlę, nulaužti medžio ar krūmo šaką.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti karštu vandeniu – išsivalymo požymis, jei ant galvos nukristų lapas ar už medžio šakos užkliūtumėte eidami – sėkmė, laukia geros naujienos.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankesnis iki 18 val. 46 min.; tinkamos ryškios spalvos, netikėti deriniai.

 

Avinas (03 21–04 20). Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš. Tačiau labdarai ši diena palanki, neatsisakykite ir draugams suteikti pagalbą.

Jautis (04 21–05 20). Vargu ar bus įvertinti jūsų gera valia, ryžtas bei nuopelnai šeimai ar bendram dalykiniam reikalui, tad darykite savo darbus nelaukdami supratimo bei padėkos. Iki 10 val. 45 min. venkite reikšti nuomonę, kristi vadovybei į akis – jums gali tekti atsakyti už tai, ko nepadarėte.

Dvyniai (05 21–06 21). Ypač rytmetys nepalankus, nors visa diena bus kebloka. Ilsėkitės, dėl nieko nesijaudinkite, tuomet neteks aiškintis jums nemalonių dalykų. Šiandien geriau nematyti, kas blogai, niekam nieko nežadėti, neįsipareigoti ir nepasirašinėti reikšmingų dokumentų (jie atsigręš prieš jus). Jūsų įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Vėžys (06 22–07 22). Neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu sugadinsite gerus santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Būkite atidesni draugų patarimams, jų kritinėms pastaboms.

Liūtas (07 23–08 22). Nepalankus metas. Galite padaryti rimtų klaidų, nes situaciją matysite kiek iškreiptai ir būsite neteisūs. Ne laikas kelti reikalavimus darbe, netinka ir ko nors reikalauti iš artimųjų, ypač ryte, mat jūsų žodžiai bus balsas tyruose.

Mergelė (08 23–09 22). Stigs aiškumo, tad jūsų sprendimai taps trumparegiški. Neskubėkite – dėl šios dienos klaidų pakibsite ore, mat ši diena jums slaptai nepalanki. Gana pavojingas laikas iki 10 val. 45 min., kai derėtų vengti bet kokių ginčų, santykių aiškinimosi su sutuoktiniu, įvairiais pareigūnais bei biurokratais. Tai blogas laikas ką nors mokyti, įrodinėti savo teisybę arba įtarinėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkybes darbe, santykius šeimoje būsite linkę dramatizuoti. Susitikite su senais gerais draugais, išsikalbėkite – tai padės nusiraminti. Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms, tačiau geras labdarai.

Skorpionas (10 24–11 22). Partneriai gali pasinaudoti jūsų pasitikėjimu. Iki 10 val. 45 min. netinka priimti svarbių dalykinių ar finansinių sprendimų. Būkite atsargesni su buitiniais prietaisais, telefonais – jie gali gesti, dingti ar būti pavogti.

Šaulys (11 23–12 21). Atidžiau tikrinkite atliekamus darbus – galite padaryti lemtingų klaidų. Kitais labai nepasikliaukite, jei norite gerų rezultatų. Antrą dienos pusę derėtų susitaikyti su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais. Svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Labiau pasisaugokite vagių bei liežuvautojų. Ypač ryte tikėtinos apgaulės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geras laikas, tačiau avantiūros neišdegs, ypač finansinės. Būkite dosnesni mylimam žmogui, sutuoktiniui – tai sustiprins abipusį supratimą.

Vandenis (01 20–02 18). Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite. Tai laikas, kai nieko negalėsite pakeisti, tad kol kas susitaikykite su tuo, kas vyksta. Beje, mažiau kalbėkite, nesidalinkite jums žinoma informacija (ypač ryte) – tai atsigręš prieš jus. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai.

Žuvys (02 19–03 20). Venkite tų, kurių nemėgstate, bei paskalų nešiotojų – jus bus lengva apgauti, įtikinti nebūtu dalyku. Taip pat venkite neapgalvotų kaltinimų artimiesiems, mylimam asmeniui, kolegoms. Atsargiau kelyje. Saugokitės vagių.

lryrtas.lt informacija

Komentarai

  • Sandra
    prieš 29 minučių
    Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.
  • Alice
    prieš 41 minučių
    Daugelis žmonių yra parašę straipsnių apie tai, kaip jiems buvo padėta, tačiau esu labai dėkinga tam puikiam vyrui, kuris sugrąžino mano buvusį vyrą į mane. Šis liudijimas yra tikra istorija ir mano vardas Alisa. Kai aš bendravau su šiuo vyru, taip pat buvau per liudijimą, parašytą apie jį padedantį išgydyti herpeso virusą, taip pat teko susidurti su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems jų gyvenime, - sugrįžimas su buvusiuoju yra vienas labiausiai jaudinančių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirtis, ypač kai tie prisiminimai su buvusiais žmonėmis visada užtemdo mintis, kai kažkas daro tuos dalykus, kuriuos anksčiau darydavome, aš beveik 6 metus buvau vienas iš dviejų berniukų tėvų ir, nors mano buvęs vyras nebuvo su manimi, o vaikai, aš vis dar noriu, kad kada nors jis grįš pas mane. Šis gydytojas, su kuriuo susidūriau kaip daktaras Fayosa, padėjo man su mano norais ir aš mielai rašau šioje svetainėje, kad mano buvęs vyras vėl su manimi, ir aš labai džiaugiuosi pasidalydamas parodymus. su visais taip t Nors jie taip pat gali susitikti su šiuo puikiu gydytoju ir išspręsti jų problemas, aš nežinau, ką kiti gali jausti grįždami į savo buvusį gyvenimą, bet aš visada žinau, kad užmaskavimas palaiminamas tik kartą pajungus buvusį asmenį , Jei norite sėkmingai susigrąžinti savo buvusį ar susidūrę su nevaisingumo problema, susisiekite su šiuo puikiu žmogumi dr. Fayosa el. Pašto adresu (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai naudodami „whats-app“ 2348151918774
  • Alice
    prieš 40 minučių
    Daugelis žmonių yra parašę straipsnių apie tai, kaip jiems buvo padėta, tačiau esu labai dėkinga tam puikiam vyrui, kuris sugrąžino mano buvusį vyrą į mane. Šis liudijimas yra tikra istorija ir mano vardas Alisa. Kai aš bendravau su šiuo vyru, taip pat buvau per liudijimą, parašytą apie jį padedantį išgydyti herpeso virusą, taip pat teko susidurti su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems jų gyvenime, - sugrįžimas su buvusiuoju yra vienas labiausiai jaudinančių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirtis, ypač kai tie prisiminimai su buvusiais žmonėmis visada užtemdo mintis, kai kažkas daro tuos dalykus, kuriuos anksčiau darydavome, aš beveik 6 metus buvau vienas iš dviejų berniukų tėvų ir, nors mano buvęs vyras nebuvo su manimi, o vaikai, aš vis dar noriu, kad kada nors jis grįš pas mane. Šis gydytojas, su kuriuo susidūriau kaip daktaras Fayosa, padėjo man su mano norais ir aš mielai rašau šioje svetainėje, kad mano buvęs vyras vėl su manimi, ir aš labai džiaugiuosi pasidalydamas parodymus. su visais taip t Nors jie taip pat gali susitikti su šiuo puikiu gydytoju ir išspręsti jų problemas, aš nežinau, ką kiti gali jausti grįždami į savo buvusį gyvenimą, bet aš visada žinau, kad užmaskavimas palaiminamas tik kartą pajungus buvusį asmenį , Jei norite sėkmingai susigrąžinti savo buvusį ar susidūrę su nevaisingumo problema, susisiekite su šiuo puikiu žmogumi dr. Fayosa el. Pašto adresu (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai naudodami „whats-app + 2348151918774
  • Mes siūlome platų finansinių paslaugų asortimentą: Verslo planavimas, Komercinis ir plėtros finansavimas, Nekilnojamasis turtas ir hipoteka, Skolų konsolidavimo paskolos, Verslo paskolos, Privačios paskolos, Namų refinansavimo paskolos su mažomis palūkanų normomis privatiems asmenims, įmonėms ir juridiniams asmenims. tt .......
    Greitas kontaktas
    el. paštas .. [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
  • rose baby
    prieš 46 minučių
    Mon copain a rompu avec moi il y a 2 mois, car il sentait que je le trompais avec un de mes amis. J'ai essayé tout ce que j'ai pu pour lui expliquer mais il a payé l'oreille d'un sourd, j'étais émotionnellement dévasté parce que je l'aimais vraiment. Je suis devenu très inquiet et j'avais besoin d'aide. alors que je naviguais sur Internet, je suis tombé sur un site Web qui suggérait que le Dr afrid pouvait aider à récupérer rapidement un ex et à arrêter un divorce ou une rupture, etc. Alors, j'ai senti que je devais lui donner un essai. Je l'ai contacté et lui ai dit mes problèmes et il m'a dit quoi faire et je l'ai fait et il a fait un sort d'amour pour moi. 11 heures plus tard, mon petit ami est revenu vers moi et s'est excusé pour les torts qu'il avait commis et a promis de ne plus jamais recommencer. Depuis lors, tout est revenu à la normale. Mon petit ami et moi vivons à nouveau heureux ensemble. Merci Dr Afrid d'avoir sauvé ma relation brisée et de m'avoir ramené mon petit ami. En cas de problème, contactez-le et je vous garantis qu'il vous aidera. Voici son contact: Envoyez-lui un courriel à: [email drafridherbalhome11@gmail.com

Parašykite komentarą