Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 18 d.

Trečiadienis atneš permainas – gali pasikeisti jūsų vertinimai, požiūris į kai kuriuos žmones, į darbą, keistis santykiai su šiuo metu jums svarbiais asmenimis. Tai persilaužimo diena, po kurios išjuda tai, kas ilgą laiką nepavyko, atsiveria nauji horizontai, pradeda sektis. Tiesa, kad ateitų kažkas naujo, reikia tam atlaisvinti vietą. Tad likimas nuo mūsų gali ir atimti tai, kas atgyveno ir jau nebegyvybinga, neperspektyvu. Tad nelaikykite to, kas jau traukiasi, nyksta. Ruoškitės naujam gyvenimo etapui. Jis prasidės stojus Naujiesiems Rytų metams. Ir tam bus tinkama jau kita savaitė.

Na, o šiandien jausitės darbingi, stiprūs bei pasitikintys savimi. Triūsu bus galima daug ką laimėti. Ši diena atvers naujas galimybes, ypač kopiant į profesinio, visuomeninio pripažinimo viršukalnę. Diena svarbi tiems, kas siekia sutelkti bendras jėgas, komandą. Gera lyderiams, norintiems įtvirtinti savo pozicijas. Tinka priimti kolektyvinius sprendimus. Beje, nedarykite nieko, kam prieštarauja kolektyvas – gerbkite ir vertinkite bendrą nuomonę. Diena gali būti sudėtingesnė dirbantiems su informacija, jos perdavimu, su skaičiavimu, su kelionėmis. Stigs atidos, išaugs klaidų tikimybė dėl skubėjimo, neapdairumo. Tai nepalankus laikas intensyviam protiniam darbui, mokymuisi, – nesiimkite daug užduočių, dažniau tikrinkite, ką darote, bei jūsų gaunamą informaciją, na, ir bent trumpam raskite laiko pasiilsėti. Bendraudami stenkitės aiškiau dėstyti savo mintis – galite būti neteisingai suprasti. Šiandien būkite reiklesni sau, elkitės kukliau ir neperlenkite lazdos kritikuodami aplinkinius – tai gali virsti įžūlumu. Trečiadienį 15 val. 8 min. Merkurijus pradės judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis arba direktinis judėjimas tęsis iki balandžio 21 d. Kai Merkurijus juda tiesiai – puikus metas bendravimui, darbui su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslui, kelionėms. Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai. Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus. Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite nereikalingo jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį – pergalė kovoje su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas darbų užbaigimui – pradėti naujus darbus nepalanku; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būkite atkaklūs, valingi, nebijokite rizikuoti, ir problemos spręsis, o jūsų įtaka augs. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai ir būkite saikingesni vairuodami (ne laikas lenktynėms bei kitokiam savo pranašumo demonstravimui). Svarius reikalus, atsakingą pokalbį verta atidėti penktadieniui.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis laimingas, jei mokėsite kitus įvertinti, laiku susitarti – galite įgyti puikių rėmėjų, naudingų partnerių. Deja, priekabiems, reikliems ar ambicingiems nebus lengva diena – norėsis vienus pamokyti, kitus pabarti. Tad nepamirškite, kad daugiau laimėsite bei geriau jausitės, jei stengsitės saugoti artimųjų ramybę, būsite atidesni savo partnerių, kolegų nuotaikai bei nuomonei, pastaboms. Puiki diena pristatyti savo idėjas, kūrybą būsimam darbdaviui, atsakingiems asmenims, visuomenei.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį pirmą dienos pusę galimos netikėtos kliūtys, dėl kurių negalėsite iškart imtis to, ką planavote. Na, o po pietų verta tvarkyti esminius reikalus, susijusius su jūsų veikla – tai pergalių bei gerų permainų metas. Palanku tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis palankus sandoriams, kreditų ėmimui, skolinimuisi. Tinkamas laikas atsakingam pokalbiui su vadovybe ar darbo partneriais. Tiesa, turite išmokti vengti viešai reikšti kai kurias savo mintis, atsivėrusias tiesas – teisybės sakymas (bei kova už ją) gali atnešti rimtų rūpesčių.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienio laimėjimai – geras pagrindas ateities sėkmei, būsimam populiarumui įgyti. Tinka kreiptis pagalbos į įtakingus giminaičius, senus draugus. Tik būkite kantresni su artimaisiais, nors jie ir gali netyčia jus įskaudinti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – palanki diena skubiai sutvarkyti įsisenėjusį reikalą, susitikti su svarbiais asmenimis. Tik būkite pakantesni bendraudami – iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomus bei reikalingas. Daugiau dėmesio kreipkite į dalykines naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus antrą dienos pusę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis palankus piniginių, turto reikalų tvarkymui, sandorių tvirtinimui. Tinka tvarkyti keblius juridinius reikalus, aiškintis teisybę, tiesa, geriau po 15 val. Gera proga vakarop surengti nedideles vaišes kolegoms, artimiesiems, savo draugams.

Skorpionas (10 24 -11 22). Trečiadienis – jėgos metas, puikiai tinkamas dalykinių reikalų tvarkymui, tarnybinių problemų sprendimui. Pavyks įveikti nesėkmių inerciją – tad galite mėginti ir imtis kažkada nepasisekusio reikalo ar siūlyti savo galimybes naujam darbdaviui. Veikite savo nuožiūra, nebijokite rizikuoti. Sulauksite pagalbos bei pripažinimo. Šios dienos atlikti darbai bei susitikimai duos gerų rezultatų.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį mąstykite apie permainas, apie savo veiklos perspektyvas, tačiau venkite imtis iniciatyvos. Daugiau klausykite ir venkite atskleisti savo nuomonę. Palanku vakarop kreiptis konfidencialios pagalbos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Net jei netikite, kad reikalai keisi į gerąją pusę, – nuo šiandien ledai pajudės, ateis ilgai lauktas persilaužimas. Puikus laikas imtis permainų veikloje, rizikuoti versle. Jūsų intuicija bus ypatinga – nepamirškite pasitarti su savo vidiniu balsu.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį gali tekti atsakyti už dalykus, kurie nuo jūsų nepriklauso, bet jūs net ir tai įveiksite. Tai sėkmingas laikas svarbių reikalų tvarkymui. Tiktų aptarinėti jūsų karjeros bei algos perspektyvas su šefu bei priimti lemtingus sprendimus karjeroje po 15 val.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį atsitiktinumas lemtingas – gali laimingai pasikeiti jūsų gyvenimas. Ieškokite naujų galimybių savo veiklai plėsti, kreipkitės finansinės paramos. Geras laikas veiklos plėtimui, bendradarbiavimo užmezgimui. Tiks prisistatyti būsimam darbdaviui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą