Horoskopas antradieniui, sausio 9 d.

Avinas Tikriausiai jausite varginantį sunkumą, įtampą, materialinių problemų baimę. Nuo to, kaip išspręsite neatidėliotinas finansines problemas, labai priklausys tolesni jūsų santykiai su aplinkiniais bei jūsų reputacija.

Jautis Šiandieną ne viskas vyks pagal jūsų planą. Regis, kai kuriuos susitikimus ir reikalus nutarsite atidėti. Kažkodėl galite nutolti nuo to, kas ką tik buvo svarbu ir artima. Galbūt tiesiog panirsite į tolimos ateities svajones.

Dvyniai Tikriausiai išgyvensite dėl profesinių nesėkmių, įstrigusių darbų ar likimo posūkio. Jūsų vidinė įtampa neigiamai veiks santykius su aplinkiniais. Atsipalaidavimui rinkitės ne alkoholį ar narkotikus, o jogos pratimus.

Vėžys Jums gali daryti didelę įtaką pažįstamas asmuo, draugų kompanija. Ne visi pasiūlymai bus geranoriški ir vertingi, tad mokėkite atsirinkti. Tiek jūsų piniginė, tiek reputacija gali nukentėti.

Liūtas Šiandien tikėtinos apgaulės bei saviapgaulės, sveikatos sutrikimai. Galbūt dėmesio pareikalaus sergantis artimas žmogus. Skirkite laiko apmąstymams vienatvėje, kūrybai. Neskleiskite paskalų, neiškreipkite gautos informacijos.

Mergelė Pasižymėsite stipriais, bet kintamais jausmais - nuo didesnio jautrumo iki neįprasto griežtumo. Teks imtis reikalų, kuriuos seniai reikėjo išspręsti. Norėsis sulaukti pritarimo, pagalbos. Deja, kiti daugiau trukdys ir vargins nei padės.

Svarstyklės Aktualūs bus turto, pinigų, komerciniai reikalai. Gerai pasverkite kiekvieną variantą ir galimybę, nes vienu keliu eidami gausite lėtesnį, bet stabilesnį rezultatą, o kitu - lengviau, greičiau pasieksite tikslą, tik rezultatas bus vienkartinis.

Skorpionas Šiandien jums rūpės sutvarkyti ryšių, reklamos, verslo ar kitokių sutarčių klausimus. Kažkokios aplinkinių kalbos ar televizijos laidos jus gali paveikti tarsi šaltas dušas. Tikėtina, kad gausite nemalonų pranešimą, laišką. Tačiau vakaras bus geresnis.

Šaulys Jūsų emocinė būsena bus gana nestabili, tad poelgiai beveik nenuspėjami. Būsite linkę akcentuoti tamsesnes gyvenimo puses. Turbūt tokią reakciją sužadins blogas aplinkinių elgesys, buities problemos, nesklandumai šeimoje, versle.

Ožiaragis Jums norėsis pasilepinti įvairiais gyvenimiškais džiaugsmais. Tam reikės ir pinigų, ir romantiškos situacijos. Tačiau pinigais šiandien nesnigs, o romantiškos viltys kiek sustings. Gali išryškėti seksualinės problemos, graužti pavydas.

Vandenis Šiandien teks atlikti gana neįdomius ūkio darbus. Būtų geriau, jei jų neatidėliotumėte, nes pats metas užbaigti. Organizuoti oficialius susitikimus, kultūros renginius gali trukdyti ir vidiniai stabdžiai, ir nepalankios aplinkybės.

Žuvys Santykiai su aplinkiniais iki pavakarių bus gana įtempti. Pastangos vienu metu padaryti kelis darbus arba kalbomis išspręsti svetimas problemas pasirodys bevertės, o gal netgi kenkiančios. Vakare nuotaiką pagerins flirtas, pramogos.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą