Būkite pasiruošę netikėtumams



Nepasitenkinimas savimi, savo aplinka ar visuomene gali sudaryti uždaro rato įspūdį ir net prislėgti. Svarbiausia – nekaltinkite savęs dėl nieko, tačiau ir neieškokite atpirkimo ožių. Neskubėkite nusiminti, tiesa, nesigriebkite ir karštligiškai spręsti problemų – mąstykite, neskubinkite nei savęs, nei aplinkinių ir savaime rasite priimtiną išeitį. Tuščia prieštarauti bendrai nuomonei ne tik darbe, bet ir šeimoje: turite likti lankstūs, mokėkite prisitaikyti prie kitų, prie aplinkybių. Net jei nestigs energijos, sumanumo, nereikėtų imtis svarbaus reikalo prieš partnerių valią. Vis dar nėra geras metas svarbiems susitikimams su užsieniečiais ar įtakingais valdininkais – vargu ar jus tenkins išgirsti dalykai.


Kad ir kuo užsiimsite, būkite pasiruošę netikėtumams – ko gero, jie bus susiję su partneriais, teisėsauga, užsieniečiais. Tai gali priversti sutrikti, pasiduoti, pakeisti planus. Vis dėlto neskubėkite nuleisti rankų, ko nors atsisakyti, nusiminti – vis dar tęsiasi laikas, kai viskas arba stringa, arba išeina atvirkščiai. To itin nereikėtų pamiršti dirbant su informacija – atidžiai ją tikrinkite. Nesivelkite į ginčus – jie bus išpūsti, nepagrįsti. Nepamirškite, kad šiuo metu be pagrindo viskas gali imti nepatikti, atrodyti blogai, ydingai. Vis dėlto pasistenkite susitvardyti ir nepasakyti to, ko nereikėtų, – bus lengva susipykti, sugadinti svarbų reikalą. Neadekvati reakcija ir konfliktai – šio sudėtingo laiko (jis tęsis iki 17 d. imtinai) požymiai.


Kita vertus, šiandien yla iš maišo irgi gali išlįsti ir tapti akivaizdi kieno nors apgaulė, melas, sukčiavimas. Tik būkite atidesni ir daug ką pamatysite, kas aplink ne taip. Pasistenkite šiandien labiau atsiriboti nuo aplinkinių, nesivadovaukite svetima nuomone. Kad ir kuo užsiimsite, siekite, kad būtumėte gerai informuoti. Derėtų paisyti nuojautų – jei įtarsite ką nors negero, nerizikuokite. Kita vertus, asmeninės ambicijos irgi gali būti sureikšmintos, o svetima nuomonė, reikalavimai vertinami kaip kliuvinys. Ne laikas ir aiškintis santykius – bus daug maištingo pykčio, principinio nepasitenkinimo ir jokių perspektyvų. Nepalanku pradėti naujų darbų, pasirašyti dokumentų, susitarimų. Netinka ir žodžiu įsipareigoti, taip pat užmegzti pažintis. Atsargiau vairuokite automobilius. Venkite konfliktų su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Gerai buvo regėti mirusiuosius – apsauga, medžius, gėles – laimė, meilė, žvaigždes – sėkmė, skalsa. Blogai ką nors valgyti ar maistą gaminti, gerti svaigalus, matyti save nuogą. Blogas ženklas: jei nukritęs aštrus daiktas įsmigtų ar namuose kas nors sulūžtų, imtų tinkas byrėti, parketlentė iškristų – nesantaika namuose, gresia šeimos iširimas, jei nagas nulūžtų – liga, jei drabužis ar batas suplyštų – apsaugos praradimas, jei dantis nuskiltų – nuostoliai, jei durys neatsirakintų, raktas sulūžtų ar jį pamesti, išlieti pieną. Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų – išspręsite sudėtingą problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, tačiau reikalingas išsiskyrimas. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tvarkyti įstrigusius reikalus; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius. Astrologė Palmira pasakė, kas 2018 metais lauks kiekvieno zodiako ženklo

Avinas (03 21–04 20). Vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Mažiau dėmesio kreipkite į provokacijas – vargu ar jūsų reakcija bus adekvati. Beje, nesistenkite kitiems įtikti – kad ir kaip gerai viską atliksite, atsiras nepatenkintų. Venkite tuščių kalbų bei pažadų, ant nieko nepykite, niekur neskubėkite (ypač jei vairuosite automobilį). Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, taip pat vairuodami automobilį, eidami gatve.

Jautis (04 21–05 20). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, tačiau jūs rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti. Galite nukentėti per neatsakingus patarėjus, kvailus draugus. Gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti. Tad mažiau planuokite, mažiau svajokite – viskas gali būti priešingai, nei tikitės. Nepatartina tvarkyti finansinių reikalų. Vertėtų labiau pasaugoti santykius su draugais, taip pat mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Tinka užsiimti profesinėmis problemomis, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Tik venkite nesusipratimų su šefu. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų, patys būkite jiems atidesni, meilesni. Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti, tačiau saiko ir sveikos nuovokos gali pritrūkti, o dabar bus lengva sugriauti tai, ką ilgai statėte. Išlieka didesnė traumų bei konfliktų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Apgaulinga diena – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Labiau pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta, tuomet rasite gerą išeitį. Būkite tolerantiškesni tėvų bei visuomenės nuomonei. Patartina netvarkyti juridinių reikalų, taip pat tų, kurie susiję su dideliu turtu. Itin atidūs būkite atlikdami užduotis – didelė profesinių klaidų tikimybė. Tikrinkite svarbius pranešimus iš užsienio, taip pat iš įtakingų asmenų – informacija gali nepasitvirtinti.

Liūtas (07 23–08 22). Aiškumo ir geros nuotaikos stigs, jūsų sprendimai gali tapti trumparegiški, ypač mylimo žmogaus atžvilgiu. Aplinkybės gali įtraukti į svetimas problemas. Padėkite kitiems, jei jūsų prašys, tiesa, dėl to neturi nenukentėti jūsų artimieji, kaip ir dalykiniai interesai. Šiandien netikusiu žodžiu galite sugriauti pasitikėjimą savimi, savo sugebėjimais. Geriau nereikšti savo nuomonės, ypač profesiniais klausimais, – rizikuojate prarasti autoritetą. Namie venkite pamokslauti, taktiškiau bendraukite su vaikais. Būkite švelnesni, jautresni sutuoktiniui, mylimam asmeniui. Beje, tai tinkamas laikas nutraukti draugystes, kenkiančias santykiams šeimoje ir jūsų doram vardui.

Mergelė (08 23–09 22). Aplinkybes darbe, santykius šeimoje būsite linkę dramatizuoti, perdėti, bet kraštutinumų reikėtų vengti – nesiruoškite labai blogiems dalykams, tačiau ypatingos sėkmės kol kas laukti irgi tuščia. Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais, pavaldiniais – galite sukelti nepasitenkinimą, paskatinti protestą. Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo, kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių, kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems, ieškokite sąlyčio taškų, nes ir taip pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl niekų gali sužlugti svarbus reikalas, tačiau šios dienos nesėkmės labiausiai gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su darbo ar buitine technika – galimos ir traumos. Viską darykite atidžiai, nepervertinkite savo galimybių. Būkite pagarbesni bendradarbių, taip pat savo vaikų nuomonei. Likite atidesni skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį. Namuose pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus.

Skorpionas (10 24–11 22). Keliate simpatijas, skatinate pasitikėjimą – tai padės įgyti sąjungininkų darbe ar kitiems padedant išspręsti asmeninę, gal šeimos problemą (tiesa, nereikėtų laukti ugningo mylimo žmogaus asistavimo – tai santūrumo meilėje metas). O į kovą, ginčus veltis nederėtų – geriau šiandien pralaimėti, juolab kad pergalės kaina bus itin didelė, o pralaimėjimai nebus skaudūs. Nesivelkite ir į avantiūras, nepasiduokite azartui tiek dirbdami, tiek pramogaudami. Nesipykite su mylimu žmogumi – galvokite, ką kalbate, ir nesiklausykite, ką kiti kalba. Būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite.

Šaulys (11 23–12 21). Ne itin maloni diena. Nesiimkite svarbių darbų – dėl įvairių priežasčių jūsų planai gali suirti. Mažiau pasikliaukite draugais, partneriais. Daugiau dėmesio skirkite namų reikalams, šeimai. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką. Siekite atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nerimo bei įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams ir savo atžaloms. Ne laikas aiškintis meilės santykius – galite be pagrindo pradėti pavyduliauti, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti. Palmira apie 2018 metų grėsmes: „Galite stengtis, o mes viską sugriausim“ Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės – jūsų laukia netikėtumai, naujienos. Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų, taip pat didelių išlaidų. Nebūkite patiklūs: lengvatikiai ar pernelyg savimi pasitikintys asmenys gali jus suklaidinti. Nors nesate lengvabūdžiai, šiandien galite leistis į netikusią avantiūrą spaudžiami šeimos ar draugų, giminaičių. Mažiau žadėkite – tai nebus taip paprasta įvykdyti. Didesnė vagysčių, autoavarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Gali paaštrėti finansinės problemos, ir moterims ši diena tinkama spręsti tokius klausimus. Tik nekurkite ilgalaikių finansinių planų. Beje, dėl mylimo žmogaus (galbūt vaiko) kaprizų nesiskolinkite, neįsipareigokite materialiai ir nesivelkite į avantiūras. Būkite kantresni su sutuoktiniu, net jei jums stigs dėmesio, šilumos, meilės (o gal tiesiog pinigų būtiniausiems dalykams), – priekaištais, nepasitenkinimu, pretenzijomis, ypač „nuoširdžiais“ pamokymais lengvai santykius atšaldysite (iki temperatūros, kai lieka tik išsiskirti).

Žuvys (02 19–03 20). Pakilimo metas – daug energijos, ryžto. Apie jus bursis žmonės, apimti panašių minčių, siekiantys tų pačių dalykų, – tapsite jų lyderiu. Vis dėlto rizikuoti, net jei jus ragins kolektyvas, šeima, šefas, nepatartina – viskas gali išeiti atvirkščiai, nei turėtų būti. Pasistenkite neprovokuoti aplinkinių konfliktui ir ramiau viską vertinti. Išlieka nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdienius darbus. Pasisaugokite vagių, apgavikų.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą