Palmiros horoskopas sekmadieniui, birželio 4 d.

Sekmadienis smagesnis. Tai šviesus pilnaties metas (stos 6 val. 42 min.), kupinas giedrų nuotaikų, ramybės. Puiki proga taikymuisi.

Nešykštėkite šilto, nuoširdaus dėmesio artimiesiems. Kalbėkitės, bet nesiimkite aiškintis santykius, pykti, ką nors barti, ypač jei nenorite, kad veide įsispaustų pykčio raukšlės ir jūsų išraiška taptų ilgam nemaloni. Diena bus palanki kelionėms, viešnagėms, įvairiems susitikimams bei susitarimams. Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai itin svarbūs. Vanduo – sėkmė, pinigai, aukšti apdovanojimai, dangų matyti, jame skraidyti – sveikata, drabužius regėti, juos matuotis – geros permainos arba kelionė, valgyti – gera žinia, pagalba. Tačiau gyvūnai, paukščiai – nelaimė. Šunį glostyti – draugo išdavystė, katę išvysti – saugokitės vagystės, prie paukščio prisiliesti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis. Blogai ką nors laužyti, drabužį suplėšyti, kraują matyti. Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (stiklą, veidrodį, indą, akinius, langą), jei ant jūsų stiklas užkristų, jei akmuo iš žiedo iškristų, sugestų laikrodis ar svarstyklės, jei laikrodis visai sustotų, jei daug plaukų išsipeštų. Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa – išvengsite nelaimės, rasti žiedą su akmeniu – pagalba, apsauga.

Avinas (03 21–04 20). Vis dėlto sekmadienis privers nusišypsoti – šios dienos susitikimai intriguojantys, smagūs. Tai palanki diena viešnagėms.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį stenkitės likti geranoriški. Labiau kontroliuokite mimiką – įtampos raukšlės, tądien veide pasirodžiusios, visą mėnesį nenyks...

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis bus tikrai džiugus, ypač jei mokėsite nekreipti dėmesio į visokius galimus smulkius nesklandumus ir pasidžiaugti tuo, kas iš tiesų gerai jūsų namuose, kas įkvepia santykiuose su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis – meilės metas, kai išsisklaido nesutarimai ir širdį užlieja meilės džiaugsmas.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis itin palankus šeiminiam poilsiui netoli namų, taip pat kaimiškoje aplinkoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nurimkite: sekmadienį vėl atgausite ūpą ir lengvai bei paprastai išsiaiškinsite tai, dėl ko anksčiau galėjote ne juokais susipykti.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis – malonių likimo dovanų metas. Beje, patys irgi būkite dosnūs – jūsų nuoširdaus dėmesio pasiilgę artimieji, sutuoktinis. 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis džiugus – svajonės pildosi! Mokėkite tuo pasidžiaugti bei likite dėkingi – galbūt jau pirmadienį likimas ims ir atsiims, ką davė... 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį gerai nuteiks romantiškas poilsis prie vandens ar paslaptinga kelionė su mylimu asmeniu. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį pasijusite kitaip – suprasite, kad jus supa išties draugiški ir malonūs žmonės, kad esate reikalingi ir mylimi. Tai puiki diena viešnagėms, susitikimams su geriausiais draugais. Pasisemsite ne tik gerų emocijų – kils ir šaunių sumanymų. 

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį imkitės iniciatyvos, jei reikia taikytis, atsiprašyti. Pasistenkite kažkuo maloniu nustebinti artimuosius. Puikus laikas viešnagėms. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą