Palmiros horoskopas pirmadieniui, birželio 5 d.

Pirmadienis dvilypis, netinkamas aktyviai veiklai, kai svarbu atsipalaidavimas, kai reikia pasiduoti vedamiems įkvėpimo. Seksis dirbantiems kūrybinį darbą. O štai nuobodžioms ar tikslioms užduotims atlikti nekoks metas. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, pinigais, jei tenka daug rašyti, skaičiuoti, dažniau darykite pertraukas, tikrinkite, ką darote.

Diena palanki mokymuisi, dirbantiems protinį darbą. Geras laikas tobulinti įgūdžius veiklai su kompiuteriu. Tądien verta imtis darbų, reikalaujančių sumanumo, išradingumo. Šios dienos pasiūlymai bei gautos idėjos naudingos. Gali užsimegzti ne tik naudingi dalykiniai kontaktai, bet ir malonios asmeninės pažintys. Pirmadienį reikėtų vengti veltis į konfliktus, santykių aiškinimąsi. Nepasiduokite pirmam impulsui, mokėkite nereaguoti į provokacijas, nesivelkite į konkurencinę kovą. Būtinas didesnis atsargumas su aštriais įrankiais, ginklais, su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Venkite nereikalingos rizikos kelyje. Tai nepalanki diena vyrams, kariškiams, sportininkams, vadovams. Labiau pasaugokite galvą, veidą, širdį. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Pirmadienį 16 val. 48 min. Venera įeina į Liūto ženklą, kuriuo judės ilgai – net iki spalio 9 d. Kai Venera Liūte, galima aiškiai suvokti bei patirti, kas yra gyvenimo, kūrybos, meilės, vaidybos, pasirodymų ir pramogų, žaidimų džiaugsmas. Palanku ieškoti mecenatų. Tiesa, šiemet Veneros tranzitą Liūte temdys Juodojo Mėnulio artumas. Tai reikštų, kad per visą šį laiką reikia būti apdairesniems piniginiuose, turto reikaluose, kaip ir atsargesniems meilės santykiuose – neskubėkite įsimylėti, neskubėkite ir nutraukti santykių. Juodasis Mėnulis dabar stiprins iliuzijas – tiek piniguose, tiek meilėje. Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti, paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį. Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, taip pat šiukšles – gresia liga, jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai – nelaimė, liga, jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda, apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač vienodų daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas įvairių reikalų tvarkymui; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis nepalankus svarbių darbo reikalų tvarkymui. Išaugs konfliktų (ypač su mylimu asmeniu, vaikais), traumų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienio nuotaikos smagesnės. Neužsisėdėkite tądien namie – sėkmė toli nuo namų. Na, o namuose gali kilti nenumatytų rūpesčių.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis gana įtemptas, kai geriau nepasiduoti akimirkos nuotaikai. Tinka tvarkyti mokesčių, skolų reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus susitarimams, deryboms. Tai santuokinės meilės (bet ne santykių tobulinimų, sutuoktinio auklėjimo) diena, ir ji taps ypatinga, jei pasistengsite kažkuo maloniu nustebinti savo antrąją pusę.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį tapsite labiau pragmatiški, imsite blaiviau vertinti situaciją, o nuotaikos vėl taps darbingos. Tiesa, diena kupina kovinio azarto – galite dėl niekų įžiebti aršų konfliktą (ir nesitikėkite, kad tai baigsis geruoju).

Mergelė (08 23–09 22). Veiklai pirmadienis nors ir tinkamas, tačiau jūsų nuotaikos bus itin romantiškos. Galbūt tai įkvėps naujiems pasiekimams veikloje? Būkite atidesni antrosios pusės jausmams, labiau paisykite išgirstų nusiskundimų, nepykite dėl galimos kritikos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aktyviai veiklai pirmadienis nėra tinkamas – daugiau laiko praleiskite namuose su šeima. Būkite atsargesni su kompiuteriais, taip pat su peiliais, kitokiais aštriais įrankiais. Didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį gali užsimegzti ir naujas romantiškas ryšys kelyje, toli nuo namų... Diena tinkama svarbiam pokalbiui su mylimu asmeniu. Tiesa, ne su savo viršininku... Darbo pokalbiams pavojingas laikas. Nesiginčykite su tėvais.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis vers spręsti finansines problemas. Tiesa, nieko nedarykite jėga. Būkite atsargesni su žmonėmis iš toli. Kelionėms pavojingas laikas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis – jūsų jėgos metas, tačiau nesiveržkite tapti nugalėtojais! Tai atsigręš prieš jus. Jei liksite taikūs bei ramūs, palanki proga svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti ir už patinkančio žmogaus (sutuoktinio) dėmesį bei palankumą „pakovoti“.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis svajingas, netinkamas svarbiems darbiniams reikalams. Na, o jei tektų užsiimti svarbiais veiklos klausimais, likite kuklūs bei atidūs išgirstiems dalykams – skaitykite tarp eilučių. 
Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis žada permainas, netikėtumus iš mylimo asmens. Daugiu dėmesio skirkite darbų kokybei – galimi nesusipratimai darbe. Pasaugokite sveikatą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą