Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 18 d.

Nusiteikite antradienį ramiam darbui, imkitės tik to, ką gerai žinote. Nieko naujo nepradėkite. Palanku apmąstyti ateities planus. Beje, šiandien gana tiksliai jausite, kas jums tinka, o kas ne – tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime.

Intuityviai suvoksite savo tikruosius poreikius, tad gerai dieną skirti tam, kad išsiaiškintumėte, ko jūsų asmenybei reikia pačiose įvairiausiose sferose, kaip kad maistas, bendravimas, veikla, apranga, apsauga ir t.t. Jei ko iš tiesų šiandien norisi, jei kas tikrai patinka, būkite tikri, kad tai tikrai svarbu bei naudinga jums.

Diena labiau tinkama teoriniams pasamprotavimams nei praktinei veiklai. Patartina daugiau laiko pabūti gamtoje. Palanku priminti mirusiuosius, lankyti kapus. Na, o pats smagiausias laikas, kurį verta skirti tiems, kuriuos mylite, bus tarp 19 val. 44 min. ir 21 val. 43 min. Iš pirmadienio į antradienį labiau svarbūs buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei užgestų be priežasties šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis ar stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais; jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė; jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas. Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga; pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį apims smagios nuotaikos, išvysite šviesius horizontus. Tai gana palanki diena, nors kol kas nesiimkite radikalių permainų. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį stabtelkite ir pasigilinkite į savo mintis bei elgesį, taipogi bendravimą. Pajusite, ką reikia keisti iš esmės, kas jums žalinga, o kas teikia atsparą. Būkite atidesni artimųjų poreikiams, daugiau laiko praleiskite su šeima.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį ne viskas vyks taip greitai, kaip norėsis. Nėra prasmės skubinti įvykių, nors vakaras svarbus – galimas netikėtas įvykis ar susitikimas, kuris kai ką pakeis į gera, pagreitins reikalą.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį neverta rizikuoti pinigais bei nekilnojamu turtu – impulsyvus sprendimas tikrai nebus geras. Nepriekaištaukite savo antrajai pusei. Šiandien bus itin tinkama santykius gerinti su jums brangiu asmeniu, surengti romantišką vakarienę.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį viskas bus gerai, kol nemanysite, kad esate padėties šeimininkai. Mažiau rizikuokite, nieko jėga nesiekite. Vakare susitikite su bičiuliais – kils šaunių sumanymų, sulauksite paramos, pagalbos.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – pasyvus metas, nieko rimto nesiimkite. Daugiau ilsėkitės ir nepervertinkite savo jėgų bei finansinių galimybių. Svarbių reiklų tvarkymo neskubinkite – pasisaugokite povandeninių akmenų (pats laikas paskaityti navigacijos vadovėlį).

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį pajusite permainas, kurios ir džiugins, ir gąsdins. Siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Galimas susitikimas su senai matytu draugu, netikėta pagalba ar dovana iš užmiršto asmens.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį bus svarbu nesugadinti pasiektų laimėjimų, o atvirkščiai – juos puoselėti. Imkitės to, kas anksčiau nepasisekė, susitikite su žmogumi, kuris kažkada atstūmė. Dabar ateis pergalė. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2023/07/18/news/palmiros-horoskopas-antradieniui-liepos-18-d--27722120

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis šaunus, padėsiantis rasti išmintingą išeitį iš sunkios situacijos. Vakare galite sulaukti naudingų pasiūlymų. Beje, ši laikas bus tinkamas pasikalbėti su artimu žmogumi opiu klausimu. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2023/07/18/news/palmira-palanku-apmastyti-ateities-planus-27722089

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį – nemalonus metas. Didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Bet jums pasiseks paskutinę minutę. Beje, trečiadienis bus daug kuo palankus, tad verta atsakingus reikalus atidėti rytdienai. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2023/07/18/news/palmira-palanku-apmastyti-ateities-planus-27722089

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį pasistenkite įvertinti, ką gero daro jūsų kolegos: taip ne tik pasimokysite reikalingų dalykų, bet ir įgysite neblogų sąjungininkų. Vakaras tinkamas svarbiam pokalbiui su vaikais arba su asmeniu, kurį esate įsimylėję. Būkite atidesni savo savijautai – gali pasireikšti slaptos ligos. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2023/07/18/news/palmira-palanku-apmastyti-ateities-planus-27722089

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pasistenkite neskubėti, gerai viską apgalvoti bei metodiškai parengti. Saugokite sveikatą ir nepykite dėl patarimų bei pastabų – jie bus naudingi. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2023/07/18/news/palmira-palanku-apmastyti-ateities-planus-27722089

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą